Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Императорски пингвин* - 14632

Schleich - Фигурка *Императорски пингвин* - 14632

Цена:12.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Императорски пингвин* - 14632 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Императорски пингвин* - 14632 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.

Императорски пингвин
Пингвините са нелетящи птици с аеродинамична форма на тялото,  покрити са с дебел слой подкожна мазнина и много гъсто оперение, което ги прави напълно подходящи за живот върху леда. Императорският пингвин расте на височина до 1,25 м и може да тежи над 45 кг. Те са отлични, бързи плувци. Императорските пингвини могат да развият скорост до 30 km / h и да се гмуркат на дълбочина до 400 м. На сушата пингвините се придвижват с характерна патешка походка или се плъзгат по коремите си, задвижвайки се с помощта на краката си или плавниците си. Любимо ястие на пингвините са риби или калмари, но те трябва да внимават за косатките, за да са сигурни, че самите те няма да бъдат изядени

Забавни факти: Пингвините ловят риба в морето, където гмуркайки се могат да достигнат удивителни дълбочини.
Консервационен статус: Незастрашен
Разпространение и местообитание: Антарктида

Размери на играчката: 5,5 х 3 х 2,7 см