Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Изправен енот* - 14624

Schleich - Фигурка *Изправен енот* - 14624

Цена:7.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Изправен енот* - 14624 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Изправен енот* - 14624 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 3+ години
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Енот
Миещите мечки са бозайници със сива окраска, черна маска на лицето и опашка, която е на сиви и черни ленти. Енотите са любопитни, всеядни животни, които използват дърветата за прикритие. Те са предимно нощни животни с много развити сетива - в състояние са да чуят дори и звука, който издават червеите, когато се движат под земята. Това е така, понеже са далтонисти и зрението им като цяло не е особено развито. Те имат добре развити предни лапи, които наподобяват човешки ръце, с тях те хващат храната си, за да им е по-удобно да се хранят. Живеят сами или на малки семейни групи. Тези умни животинчета са в състояние да се научат на много трикове, включително и сами да си отварят врати и ключалки. Енотите живеят до около 20 години,а способността им да намират големи количества храна и да се хранят с почти всичко, ги прави изключително приспособими към всякакви условия.

Забавни факти: Миещите мечки "мият" храната си, преди да я изядат, те я потапят във вода и махат от нея тези части, които не им харесват.
Латинско наименование:  Procyon lotor
Mестообитаниe: горските региони на Северна и Южна Америка.Възраст: 3+ години
Върни До Горе