Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Клепоухо зайче-джудже* - 14415

Schleich - Фигурка *Клепоухо зайче-джудже* - 14415

Цена:7.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Клепоухо зайче-джудже* - 14415 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Клепоухо зайче-джудже* - 14415 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Клепоухо зайче-джудже
С дълги увиснали уши, зайчето - джудже е симпатичен и мил домашен любимец.
Интелигентни домашни любимци, тези зайчета могат да се научат да познават своето име, както и различни прости команди. Като тревопасни бозайници, зайчетата се  нуждаят от много сено и сухи треви. Те обичат да ядат пресни плодове и зеленчуци, но бъдете внимателни - от някои зеленчуци зайчето може да се разболее. Те са добри като родители, а женското клепоухо зайче може да има котило с девет зайчета, още преди да е навършила една година!

Забавни факти: Зайчето - джудже тежи толкова, колкото един галон мляко.
Латинско наименование:  Leporidae
Размери на играчката: 5.0 х 3.0 х 3.4 см.

Възраст: 3+ години
Върни До Горе