Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Липицианско конче* - 13738

Schleich - Фигурка *Липицианско конче* - 13738

Цена:9.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Липицианско конче* - 13738 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Липицианско конче* - 13738 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.
Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.

Липицианско конче
Въз основа на дългогодишни изследвания и генетични анализи, учените са установили, че конете са били опитомени от хората около 3500г.пр.н.е. Конят е едро нечифтокопитно домашно животно, което се използва изцяло в селскостопанския начин на живот, тъй като част от качествата му - да пренася товари, да тегли файтони, да превозва хора са от голямо значение за развитието на земеделието и животновъдството. Определени са стотици породи коне, които най-общо се различават по своите физически характеристики и по предназначението според което се отглеждат- от коне за пренасяне на товари като конете Тинкер, през такива които участват в транспортирането на хора като конете Хафлингер, до коне които участват в различни спортове като Хановерския и Арабския жребец например. Независимо от различията между породите има няколко общи черти при конете - имат много добре развито пространствено ориентиране и са еднакво привързани както към стопанина си, така и към дома си.
Забавни факти: Възрастта и пола на коня могат да се определят от неговите зъби.
Консервационен статус: Опитомен вид
Разпространение: В целия свят 
Размери на играчката:  9,5 x 7,7 х 2,3 см