Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Мечок гризли* - 14685

Schleich - Фигурка *Мечок гризли* - 14685

Цена:13.99лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Мечка гризли
Агресивни и предпазливи, мечките гризли често се чувстват застрашени и затова живеят сами. От време на време те се събират край водни басейни. Изправена на задните си краката, мечката гризли може да достигне осем метра височина, а теглото й може да надвиши четиристотин и петдесет килограма. Мечките гризли са мощни, с голяма гърбица на раменете си и изключително силни задни крака. Когато бяга, мечка гризли може да достигне скорост от над петдесет и шест километра в час. Като всеядни, тези мечки се прехранват с риби, растения и едри бозайници, като лосове, елени и черни мечки. Мечките гризли са известни също и с това, че се хранят с мърша, крадат храна от вълци и хора.

Забавни факти: За да се подготви за зимен сън, мечката гризли натрупва допълнително около петдесет килограма телесна маса.
Консервационнен статус:  Незастрашен вид
Местонахождение и местообитание: Горски райони в Северна Америка

Размери на играчката: д/в/ш- 11 x 6,5 х 4 см