Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Швабска свиня майка* - 13612

Schleich - Фигурка *Швабска свиня майка* - 13612

Цена:9.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Швабска свиня майка* - 13612 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Швабска свиня майка* - 13612 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 3+ години
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни от фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Швабска свиня
През 1800 година, крал Вилхелм I, основател на Аграрния университет на Хоенхайм, отгледал внесена от чужбина порода свине, които стават много популярни в цяла Германия, успешно селекцията продължава Рудолф Бюхлер през 1980г. Месото от тази порода се сервира в много ресторанти от висок клас, като истински деликатес. А традицията, свързана с отглеждането и селекцията на тази порода е все още силно застъпена в Schwabisch регион на Германия.

Забавни факти: Швабската свиня -майка е имала в средно по девет прасенца в кучило. 
Латинско наименование: Suidae
Размери на играчката : 5 х 3 х 3 см.
Възраст: 3+ години