Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Сурикат изправен* - 14368

Schleich - Фигурка *Сурикат изправен* - 14368

Цена:7.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Сурикат изправен* - 14368 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Сурикат изправен* - 14368 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Сурикат
Сурикатите са мангустоподобни бозайници с нежни крайници. Те правят своите домове в пустинята, където живеят на големи семействата. Тези семейства включват около 20 - 30 суриката, които заедно си строят мрежа от подземни тунели и жилища. През деня сурикатите търсят храна или си играят, докато един от тях стои на пост и охранява семейството като ги предупреждава за опасности. Сурикатите използват ноктите си, за да копаят и търсят насекоми, змии, гущери, паяци, скорпиони и растения. Общността, която изграждат тези бозайници е много социална, те общуват изключително много помежду си, заедно строят жилищата си, а понякога допускат и други видове животни да живеят с тях. Те имат многоцветна окраска на козината, като всеки сурикат има уникално оцветяване и различени ивици.

Забавни факти: Теглото на два възрастни суриката е по-малко от теглото на един галон мляко.
Латинско наименование: Suricata suricatta
Mестообитаниe: пустините на Африка
Размери на играчката: 2.7 х 1.8 х 5.9 см. 


Върни До Горе