Телефони: 032622890 / 0884641904
Sevi - Дървен пъзел Sorting Crab

Sevi - Дървен пъзел Sorting Crab

Цена:24.99лв.
Възраст: 18+ месеца

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни


Историята на италианската компания Sevi датира от далечната 1831 година. Това превръща Sevi в най-старата европейска компания за производство на дървени играчки. Специалното послание, което носи всяка играчка и стремежът на компанията да се развива, запазвайки традициите си и пренасяйки ги в модерното време в своите продукти, са ключът към успеха на бранда. 
Продуктите на Sevi са изпълнени с  топлина и носят духа на миналото, но върнати към живот с модерен дизайн, форми и стил. Компанията обединява вековна традиция и авангардни научни изследвания, спомени и фантазии на различни поколения! 
За да отговори на изискванията на все по-взискателния пазар, Sevi работи с дървен материал, защото е жив, естествен и близък до същността на хората, всички използвани бои са нетоксични, безопасни за децата и устойчиви на интензивна употреба. Това означава, че продуктите са подходящи дори за много малки деца. Продуктите се подлагат на специални тестове, за да се гарантира спазването на цялото приложимо законодателство. 
Всички Sevi играчки са не само изключително забавни, но те са предназначени да стимулират и развиват двигателни, говорни, практически умения при деца от всички възрасти. Продуктите са ръчно изработени и ръчно рисувани и всички малки разлики са характерни особености, които превръщат всяка играчка в неповторим шедьовър.Погледнете веселите форми и ярките цветове, те ще привлекат вниманието и на вашите деца и ще ги стимулират да развиват свето въображение и фина моторика. Правилата са съвсем прости, но вашето дете ще се забавлява с часове. Пъзелът има 7 на брой различни по форма части, които трябва да се наредят в симпатичната поставка във форма на раче. 
  • Играта е изработена изцяло от дърво и е оцветена с напълно безвредни бои.
  • В комплекта са включени 7 различни формички и поставка.
  • Играта е подходяща за деца над 18 месечна възраст.
  • Размери на играта 18 х 3 х 15 см.
  • Производител Sevi, Италия.
Възраст: 18+ месеца
Върни До Горе