Телефони: 032622890 / 0884641904
Sevi - Дървена дрънкалка Rattle PomPom

Sevi - Дървена дрънкалка Rattle PomPom

Цена:12.99лв.
Възраст: 9+ месеца

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни


Историята на италианската компания Sevi датира от далечната 1831 година. Това превръща Sevi в най-старата европейска компания за производство на дървени играчки. Специалното послание, което носи всяка играчка и стремежът на компанията да се развива, запазвайки традициите си и пренасяйки ги в модерното време в своите продукти, са ключът към успеха на бранда. 
Продуктите на Sevi са изпълнени с  топлина и носят духа на миналото, но върнати към живот с модерен дизайн, форми и стил. Компанията обединява вековна традиция и авангардни научни изследвания, спомени и фантазии на различни поколения! 
За да отговори на изискванията на все по-взискателния пазар, Sevi работи с дървен материал, защото е жив, естествен и близък до същността на хората, всички използвани бои са нетоксични, безопасни за децата и устойчиви на интензивна употреба. Това означава, че продуктите са подходящи дори за много малки деца. Продуктите се подлагат на специални тестове, за да се гарантира спазването на цялото приложимо законодателство. 
Всички Sevi играчки са не само изключително забавни, но те са предназначени да стимулират и развиват двигателни, говорни, практически умения при деца от всички възрасти. Продуктите са ръчно изработени и ръчно рисувани и всички малки разлики са характерни особености, които превръщат всяка играчка в неповторим шедьовър.


Тази дрънкалка е страхотно оцветена и ще помогне на вашето дете да развие своите двигателни и интелектуални способности, докато си играе. 
Дрънкалката е произведена от висококачествена дървесина и щедро украсена в пъстри цветове с безвредни за здравето бои, отговарящи и на най-строгите изисквания, свързани с производството на детски играчки. В края на дрънкалката има 2 на брой меки плюшени помпона, изработени от антиалергична материя.Възраст: 9+ месеца
Върни До Горе