Телефони: 032622890 / 0884641904
Sevi - Дървена фигурка - Пожарникарска кола

Sevi - Дървена фигурка - Пожарникарска кола

Цена:6.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Sevi - Дървена фигурка - Пожарникарска кола или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Sevi - Дървена фигурка - Пожарникарска кола или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 3+ години

Няма наличност!

Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Историята на италианската компания Sevi датира от далечната 1831 година. Това превръща Sevi в най-старата европейска компания за производство на дървени играчки. Специалното послание, което носи всяка играчка и стремежът на компанията да се развива, запазвайки традициите си и пренасяйки ги в модерното време в своите продукти, са ключът към успеха на бранда. 
Продуктите на Sevi са изпълнени с  топлина и носят духа на миналото, но върнати към живот с модерен дизайн, форми и стил. Компанията обединява вековна традиция и авангардни научни изследвания, спомени и фантазии на различни поколения! 
За да отговори на изискванията на все по-взискателния пазар, Sevi работи с дървен материал, защото е жив, естествен и близък до същността на хората, всички използвани бои са нетоксични, безопасни за децата и устойчиви на интензивна употреба. Това означава, че продуктите са подходящи дори за много малки деца. Продуктите се подлагат на специални тестове, за да се гарантира спазването на цялото приложимо законодателство. 
Всички Sevi играчки са не само изключително забавни, но те са предназначени да стимулират и развиват двигателни, говорни, практически умения при деца от всички възрасти. Продуктите са ръчно изработени и ръчно рисувани и всички малки разлики са характерни особености, които превръщат всяка играчка в неповторим шедьовър.С тази прекрасна колекция от мини превозни средства вашите деца по-лесно ще опознаят света около себе си. Освен забавни мини превозните средства ще развият двигателните способности на децата и ще им помогнат да обогатят въображението си, докато си играят. 
  • Играчките са подходящи за деца над 3 годишна възраст.
  • Цената е за 1 бр.
  • Изработени са от висококачествена дървесина.
  • Всички бои използвани за декорация на играчката са нетоксични и отговарят на европейските стандарти за безопасност при производството на детски играчки.
  • Размер: 7,5 см
  • Производител Sevi, Италия. 

Villaggio con il Treno
Възраст: 3+ години