Телефони: 032622890 / 0884641904
Sevi - Дървена игра МОЕТО ГРАДЧЕ

Sevi - Дървена игра МОЕТО ГРАДЧЕ

Цена:120.99лв.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни


Историята на италианската компания Sevi датира от далечната 1831 година. Това превръща Sevi в най-старата европейска компания за производство на дървени играчки. Специалното послание, което носи всяка играчка и стремежът на компанията да се развива, запазвайки традициите си и пренасяйки ги в модерното време в своите продукти, са ключът към успеха на бранда. 
Продуктите на Sevi са изпълнени с  топлина и носят духа на миналото, но върнати към живот с модерен дизайн, форми и стил. Компанията обединява вековна традиция и авангардни научни изследвания, спомени и фантазии на различни поколения! 
За да отговори на изискванията на все по-взискателния пазар, Sevi работи с дървен материал, защото е жив, естествен и близък до същността на хората, всички използвани бои са нетоксични, безопасни за децата и устойчиви на интензивна употреба. Това означава, че продуктите са подходящи дори за много малки деца. Продуктите се подлагат на специални тестове, за да се гарантира спазването на цялото приложимо законодателство. 
Всички Sevi играчки са не само изключително забавни, но те са предназначени да стимулират и развиват двигателни, говорни, практически умения при деца от всички възрасти. Продуктите са ръчно изработени и ръчно рисувани и всички малки разлики са характерни особености, които превръщат всяка играчка в неповторим шедьовър.Представяме ви един изключително ефектен детски комплект, в който има всичко необходимо, за да може вашето дете да се почувства като в истински голям град. В комплекта са включени игрално поле с нарисувани на него различни части от града. Различните превозни средства, включително и влакчето могат да се свързват помежду си посредством магнити. В комплекта са включени и релсички, върху които да се движи влакчето. Този прекрасен комплект ще донесе часове забавление на вашето дете, но освен това ще му помогне да развие своята наблюдателност, да разбере по-лесно причинно следствените връзки между случващите се около него неща и не на последно място, за да усъвършенства своите двигателни умения. 
  • Комплектът включва поле за игра и 35 различни части и фигурки, така че да се построи един истински цяла град.
  • Всички части са изработени от висококачествена дървесина, декорирани с напълно безвредни за здравето бои, съобразени с всички изисквания прилагащи се при производството на детски играчки.
  • Размери на комплекта: 95 х 69 см.
  • Играчката е подходяща за деца над 3 годишна възраст.
  • Производител SEVI, Италия.
Възраст: 3+ години
Върни До Горе