Телефони: 032622890 / 0884641904
Sevi - Дървено обзавеждане за кукли - ДНЕВНА СТАЯ

Sevi - Дървено обзавеждане за кукли - ДНЕВНА СТАЯ

Цена:25.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Sevi - Дървено обзавеждане за кукли - ДНЕВНА СТАЯ или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Sevi - Дървено обзавеждане за кукли - ДНЕВНА СТАЯ или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни


Историята на италианската компания Sevi датира от далечната 1831 година. Това превръща Sevi в най-старата европейска компания за производство на дървени играчки. Специалното послание, което носи всяка играчка и стремежът на компанията да се развива, запазвайки традициите си и пренасяйки ги в модерното време в своите продукти, са ключът към успеха на бранда. 
Продуктите на Sevi са изпълнени с  топлина и носят духа на миналото, но върнати към живот с модерен дизайн, форми и стил. Компанията обединява вековна традиция и авангардни научни изследвания, спомени и фантазии на различни поколения! 
За да отговори на изискванията на все по-взискателния пазар, Sevi работи с дървен материал, защото е жив, естествен и близък до същността на хората, всички използвани бои са нетоксични, безопасни за децата и устойчиви на интензивна употреба. Това означава, че продуктите са подходящи дори за много малки деца. Продуктите се подлагат на специални тестове, за да се гарантира спазването на цялото приложимо законодателство. 
Всички Sevi играчки са не само изключително забавни, но те са предназначени да стимулират и развиват двигателни, говорни, практически умения при деца от всички възрасти. Продуктите са ръчно изработени и ръчно рисувани и всички малки разлики са характерни особености, които превръщат всяка играчка в неповторим шедьовър.


Подарете на вашето малко дете мигове на весела игра с прекрасните комплекти за обзавеждане за кукли. Те са като истински, но в размер подходящ за детските кукли. Комплектът съдържа хол с модерен дизайн и цветове, снабден с всички удобства за прекарване на няколко релаксиращи часа с книга, взета от библиотеката в компанията на една златна рибка или възможност да гледате телевизия (оборудвана с DVD плеър и декодер), полегнали на дивана под меката светлина на лампата!. Всички включени артикули са изработени от висококачествена дървесина и естествени материали. Декорацията е направена с помощта на нетоксични и безвредни бои. 
  • Размери на обзавеждането: 29 х 12 х 6 см.
  • Изработено от дърво и декорирано с нетоксични бои отговарящи на всички изисквания за детски играчки. 
  • Производител Sevi, Италия.

Възраст: 3+ години
Върни До Горе