Телефони: 032622890 / 0884641904
Sevi - Пътна помощ - Breakdown Truck Parking

Sevi - Пътна помощ - Breakdown Truck Parking

Цена:25.90лв.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни

Историята на италианската компания Sevi датира от далечната 1831 година. Това превръща Sevi в най-старата европейска компания за производство на дървени играчки. Специалното послание, което носи всяка играчка и стремежът на компанията да се развива, запазвайки традициите си и пренасяйки ги в модерното време в своите продукти, са ключът към успеха на бранда. 
Продуктите на Sevi са изпълнени с  топлина и носят духа на миналото, но върнати към живот с модерен дизайн, форми и стил. Компанията обединява вековна традиция и авангардни научни изследвания, спомени и фантазии на различни поколения! 
За да отговори на изискванията на все по-взискателния пазар, Sevi работи с дървен материал, защото е жив, естествен и близък до същността на хората, всички използвани бои са нетоксични, безопасни за децата и устойчиви на интензивна употреба. Това означава, че продуктите са подходящи дори за много малки деца. Продуктите се подлагат на специални тестове, за да се гарантира спазването на цялото приложимо законодателство. 
Всички Sevi играчки са не само изключително забавни, но те са предназначени да стимулират и развиват двигателни, говорни, практически умения при деца от всички възрасти. Продуктите са ръчно изработени и ръчно рисувани и всички малки разлики са характерни особености, които превръщат всяка играчка в неповторим шедьовър.На всеки шофьор му се е налагало да използва услугите на аварийната кола. Тя безпроблемно ще издърпа всеки аварирал автомобил и ще го закара на сервиз, затова италианската компания Sevi ви предоставя този малък автомобил, подходящ и за най-мъничките авто любители. Колата е съвместима с всички паркинги и съоражения, които предлага на пазара Sevi. Освен това, за да е още по-забавно теглича на количката наистина работи, а шофьорa и е подвижен и може да бъде ваден от количката. 
  • Подходяща е за деца над 3 годишна възраст.
  • Цената е за 1 бр.
  • Изработена е от висококачествена дървесина.
  • Всички бои използвани за декорация на играчката са нетоксични и отговарят на всички европейски стандарти за безопасност.
  • Размери на количката: 11 х 11 х 7 см.
  • Производител Sevi, Италия. 

Възраст: 3+ години
Върни До Горе