Телефони: 032622890 / 0884641904
Сгъваема предпазна преграда BabyDan ToGo Grey/Black

Сгъваема предпазна преграда BabyDan ToGo Grey/Black

Цена:99.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Сгъваема предпазна преграда BabyDan ToGo Grey/Black или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Сгъваема предпазна преграда BabyDan ToGo Grey/Black или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

BabyDan е компания, която разработва, произвежда и предлага на своите клиенти продукти за безопасност предназначени за деца от раждането до около 5 годишна възраст. Компанията е сертифициарана по ISO 14001 и е носител на множество награди. С продуктите на фирмата се гарантира безопасността на най-важните членове на семейството - децата, както у дома, така и навън, а материалите, които фирмата използва за производство на своите продукти са напълно безопасни за здравето и са съобразени с безопасността на околната среда.

Сгъваема предпазна преграда ToGo, BabyDan

От датската фирма BabyDan са помислили за безопасността на децата Ви, дори и по време на път. Тази уникална по рода си преграда за безопасност е направена така, че лесно и бързо да се сгъва до много компактни размери. Тя е изключително подходяща за използване, когато сте на гости у приятели или роднини, на почивка и е предпочитан избор от родители, които пътуват много, тъй като могат да бъдат спокойни за децата си по всяка време.
Предпазната преграда се монтира изключително лесно под напрежение без да е необходимо разпробиване на повърхността. Тя не разполага с механизъм за отваряне, тъй като е конструирана така ча да бъде максимално компактна и удобна за пренасяне.

  • Ширината се коригира от 71 до 92 см;
  • Монтажът се извършва под напрежение без да се разпробива повърхността;
  • Не се отваря;
  • в комплекта е включена и практична чанта за по-лесно пренасяне;
  • Размери: 71 х 75 х 3 см;
  • Тегло: 2,3 кг

Отговаря на стандарт: EN 1930:2011
Произведена в Дания.

Три са основните ценности, които фирмата следва неотлъчно при производство на продуктите си:

КРЕАТИВНОСТ - БЕЗОПАСНОСТ - ОТГОВОРНОСТ

КРЕАТИВНОСТ - за да получите иновативен продукт, който дава решение на ежедневните Ви проблеми и осигурява безопасна среда за развитие на децата.

БЕЗОПАСНОСТ - като родители, знаем че най-важното е да отгледате детето си здраво и щастливо, без да Ви притесняват ежедневните рискове, които могат да възникнат в желанието му да опознае света около себе си.

ОТГОВОРНОСТ - за да получите най-доброто, тъй като продуктите са преминали редица тестове, изработват се с особено внимание към детайла и са направени за децата. Именно затова всички те са създадени отговорно и природосъобразно.