Телефони: 032622890 / 0884641904
Шкаф-вана за детска стая Micuna B947 Choco с повивалник Vichy Camel

Шкаф-вана за детска стая Micuna B947 Choco с повивалник Vichy Camel

Цена:697.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Шкаф-вана за детска стая Micuna B947 Choco с повивалник Vichy Camel или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Шкаф-вана за детска стая Micuna B947 Choco с повивалник Vichy Camel или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
С Micuna Вашата сигурност е наше задължение... а за Вас остава да се радвате на останалото...
Micuna е испанска компания с повече от 30 години стаж в производството на висококачествени мебели за детска стая. Компанията е основана през 1973 от Francisco García Moreno и успява да наложи на испанския пазар своите продукти, предлагайки на родителите нещо различно и свежо. Преди появата на фирмата, в Испания са се използвали предимно метални легла, които обаче освен, че са били по-скъпи са били и неудобни и трудни за преместване. Тогава Micuna започва да произвежда в своята фабрика легла за бебета и малки деца изработени изцяло от дърво. Те внасяли уют и топлина в стаята на малчугана и бързо се превърнали в предпочитан избор в цялата страна. 
Детското обзавеждане, което фирмата предлага на клиентите си е произведено от висококачествени материали, спазени са всички стандарти за сигурност на конструкцията и безопасност на материалите. А ненадминатото качество бързо изстрелва фирмата на едно от челните места в света. От 2000 година насам Micuna е четвъртата по големина компания, занимаващата се с производство на детски мебели в Европа.
B947, Micuna скрин с вана и повивалник за детска стая
Като част от Basic серия детски мебели на испанската фирма Micuna, скринът B947 носи в себе си духа на съвършенството, претворено в изчистени линии и неподправения чар на класическите мебели с винтиж привкус. Изработен от висококачествени суровини без да са използвани епоксидни смоли и фенол, а боите са натурални и напълно безопасни за детето. Материалът е ПДЧ с висока степен на издържливост и възможност за дълготрайно използване.
Шкафът за детска стая е снаден с ергономична, бебешка ваничка, рафт за детска козметика и удобна подложка за преповиване. В този вид той е страхотно и функционално допълнение към детската стая, защото предлага компактно решение, което включва всичко необходимо за бебешкия тоалет на едно място. Ваничката включена в комплекта е с ергономична основа и е подходяща за използване от раждането на детето, има маркуч за скрито оттичане на водата и впоследствие в по-голяма възраст на бебето може да бъдат премахната изцяло и скринът да се използва като стандартна мебел. Повивалникът е удобен и е с повдигнати страници, той скрива ваничката, която се намира под него и също като нея може да бъде изцяло отстранен, покрит с лесно почистваща се материя, той има мека подплата и дебела тапицерия. 
Характеристики:
  • Размери: Д 79 х Ш 49 х В 93 см;
  • Скринът разполага с 4 големи и удобни чекмеджета;
  • В комплект с ваничка с маркуч за скрито оттичане на водата, подложка за преповиване и рафт за козметика;
  • Колелца за лесно преместване 4 бр. (2бр. със застопоряване);
  • Изработен от висококачествени ПДЧ плоскости;
  • Произведен в Испания.
СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ СПОРЕД КИЛОГРАМИТЕ!!!
Освен всичко останало фабриката е силно ангажирана в това да ангажира производството си по екологично устойчив начин, в унисон с природата и с мисъл за бъдещите поколения. Производството на фирмата е съобразено с всички нормативни актове на Европейския съюз и в Испания за екологично производство. 
Детските легла с тази марка са преминали множество различни тестове и са направени така че да бъдат максимално сигурни за децата, отговаряйки на стандарти EN 716-1:2008 , EN 716-2:2008 и EN 71-3:1994.