Телефони: 032622890 / 0884641904
Спален комплект от 3 части за бебешко легло Micuna *Динозавър* 60/120 см

Спален комплект от 3 части за бебешко легло Micuna *Динозавър* 60/120 см

Цена:99.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Спален комплект от 3 части за бебешко легло Micuna *Динозавър* 60/120 см или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Спален комплект от 3 части за бебешко легло Micuna *Динозавър* 60/120 см или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
С Micuna Вашата сигурност е наше задължение... а за Вас остава да се радвате на останалото...
Micuna е испанска компания с повече от 30 години стаж в производството на висококачествени мебели за детска стая. Компанията е основана през 1973 от Francisco García Moreno и успява да наложи на испанския пазар своите продукти, предлагайки на родителите нещо различно и свежо. Преди появата на фирмата, в Испания са се използвали предимно метални легла, които обаче освен, че са били по-скъпи са били и неудобни и трудни за преместване. Тогава Micuna започва да произвежда в своята фабрика легла за бебета и малки деца изработени изцяло от дърво. Те внасяли уют и топлина в стаята на малчугана и бързо се превърнали в предпочитан избор в цялата страна. 
Детското обзавеждане, което фирмата предлага на клиентите си е произведено от висококачествени материали, спазени са всички стандарти за сигурност на конструкцията и безопасност на материалите. А ненадминатото качество бързо изстрелва фирмата на едно от челните места в света. От 2000 година насам Micuna е четвъртата по големина компания, занимаващата се с производство на детски мебели в Европа.
Спален комплект за бебешко легло Micuna 
Спалният комплект Micuna е част от линията детски мебели и обзавеждане за стая и като такъв следва неотлъчно концепцията на испанската фирма за качество, уникален дизайн и свежа, детска визия. Изработен от висококачествена, памучна материя, той е най-добрият възможен избор за Вашето дете. Предлага се в основен бял цвят с различни по вид декорации, които съвпадат с декорациите на детските мебели на фирмата. Декорациите и картинките са бродирани. 
Комплектът включва долен чаршаф, горен чаршаф и калъфка за възглавница, подходящи за детски легла с размери 60 х 120 см.
Размери на долен чаршаф: 60 х 120 см
Размери на горен чаршаф: 60 х 120 см
Размери на калъфката: 60 х 33 см
Освен всичко останало фабриката е силно ангажирана в това да ангажира производството си по екологично устойчив начин, в унисон с природата и с мисъл за бъдещите поколения. Производството на фирмата е съобразено с всички нормативни актове на Европейския съюз и в Испания за екологично производство. 
Детските легла с тази марка са преминали множество различни тестове и са направени така че да бъдат максимално сигурни за децата, отговаряйки на стандарти EN 716-1:2008 , EN 716-2:2008 и EN 71-3:1994.