Телефони: 032622890 / 0884641904
Стол за кола (9-25 кг.) Beat S Lima - CasualPlay

Стол за кола (9-25 кг.) Beat S Lima - CasualPlay

Цена:579.00лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни
Стол за кола Beat S Lima

Новото столче за кола със система за безопасност предлага максимална защита с ергономичния си корпус и с напълно обновената и подобрена система за регулиране на коланите.То се адаптира лесно към развитието на Вашето детенце.
Столчето а кола е подходящо за деца от 9 до 25кг./приблизително от 9 месеца до 7 години/ Възрастови групи 1 и 2 в съответствие с европейските стандарти ЕСЕ


Характеристики:

Размери: 60 х 63 х 47
Тегло на артикула: 9,8 кг

- Облегалката за глава е регулируема в зависимост от ръста на детето.

- 5 положения на наклон на седалката

- Двойно подплатени колани за раменете за допълнителна безопасност.Колан с пет варианта за регулиране и с усилена възможност за заключване, а така също с възможност за регулиране дължината му в зависимост от сезоните „лято-зима”.
Регулирането на колана в зависимост от ръста на детето се извършва опростено с устройството за регулиране, намиращо се на облегалката до глава, при което не е необходимо демонтирането на детската седалка.

- Широка седалка .Допълнително пространство за удобство и комфорт на детето, когато ползва седалкатакато в същото време остава повече място на седящите до детската седалка.

- 5 точкова система на безопасност

- Лесна за фиксиране в колата

- Ергономична рамка, осигуряваща максимална безопасност и защита на детето от всичките четири страни: от евентуални удари отпред, отзад и отстрани

- Възможност за регулиране на коланите на раменете и тези през кръста
Image Hosted by ImageShack.us
Върни До Горе