Телефони: 032622890 / 0884641904
Стол за кола BeSafe iZi Up X3 (15-36kg) Black Cab 2014

Стол за кола BeSafe iZi Up X3 (15-36kg) Black Cab 2014

Цена:380.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Стол за кола BeSafe iZi Up X3 (15-36kg) Black Cab 2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Стол за кола BeSafe iZi Up X3 (15-36kg) Black Cab 2014 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Ново, подобрено и изключително сигурно
BeSafe iZi Up X3 расте с Вашето дете.
Както до сега BeSafe дават приоритет на безопасността съчетана с комфорт и функционалност. Визуалния аспект също е важен. Дизайнът на столчето за колата е не само удобен и функционален, но и модерен. Всички детски седалки за кола BeSafe, освен че са удобни за детето, са лесни за инсталиране, с усъвършенстван, иновативен и високо разпознаваем дизайн и преди всичко те са най-безопасните за на пазара.
Спецификата на бебешкото и детското тяло изисква и специфични грижи. През първите няколко години от живота на децата тяхното тяло е с по-различни пропорции, спрямо това на възрастните. Именно заради това, децата са по-уязвими и се нуждаят от по-голяма защита от тази която може да предложи автомобилния колан. Тялото им е тежко и от удара изместването напред може да бъде много опасно. Ако не са взети достатъчно мерки за обезопасяване на детето в автомобила и то не ползва седалка, автомобилния колан може да притисне коремната област и да нанесе тежки наранявания. При страничен удар бустер седалките не предоставят защита за главата и рамото на детето. Ето защо новия европейски закон казва, че всички деца до 150 см трябва да се превозват в детската седалка.
BeSafe iZi Up X3 е разработен да отговори на най-претенциозните изисквания за безопасност, както при страничен удар, така и при челен удар. Куките за колана, които обикновено водят до неправилна употреба са премахнати, и чрез iZi Up X3 геометрията на автомобилния колан ще бъде съгласно указаната от производителя на автомобила, над таза на детето.
Допълнителна характеристики:
 • ECE R 44-04, монтаж в посока на движението, група 2/3 (от 15 до 36 кг., приблизително от 3 до 12 години);
 • Регулиране на височината на гърба и регулирането на положението на подглавника става с едно действие;
 • Позицията за спане и почивка може да бъде регулирана от детето;
 • Автоматично регулиране на раменния колан;
 • SIP - защита при страничен удар;
 • Позицията на подгавника и маршрутизатора за автомобилния колан може да се коригира с растежа на детето;
 • Височината на седалката може да се коригира, докато детето седи на седалката;
 • Правилно поставения водач за колана води до по-малък риск за неправилна употреба;
 • Към стола за кола има включено коланче за фиксирането му в автомобила;
 • Отговаря на новия регламент, до 150 см;
 • Затворен маршрутизатор на колана.
SIP - Система за допълнителна защита
Какво е SIP (Side Impact Protection) ? SIP е система за допълнителна странична защита, която се осигурява чрез дълбоки стени изпълнени с материал EPS
Одобрен: ECE R44-04
ТЕСТОВЕ И НАГРАДИ: