Телефони: 032622890 / 0884641904
Столче за кола Britax Romer (9-36 кг) EVOLVA 1-2-3 Plus Smart Zebra

Столче за кола Britax Romer (9-36 кг) EVOLVA 1-2-3 Plus Smart Zebra

Цена:499.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Столче за кола Britax Romer (9-36 кг) EVOLVA 1-2-3 Plus Smart Zebra или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Столче за кола Britax Romer (9-36 кг) EVOLVA 1-2-3 Plus Smart Zebra или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
BRITAX RÖMER е световноизвестен производител на висококачествени продукти за деца. Но малцина от нас знаят, че в действителност това дружество обединява две фирми, които се грижат за безопасността и щастливото детство на Вашите деца от повече от 70 години.
Britax е британска компания, която е създадена още в далечната 1938 година. Дългогодишната история на фирмата и натрупаният опит като фирма, тясно специализирана в производството на продукти в сферата на безопасността в автомобила и помагат изключително много през 1970 година, когато се поставя началото на производствена линия за стоки специално предназначени за деца, тя бързо привлича вниманието на потребителите към себе си с изключителния си дизайн и сигурността, която предлага. Това е и една от причините за сливането на Britax с немската компания Romer, също една от наложилите се в Европа производители с високото качество на материалите и иновативните решения в дизайна на продуктите и.
Britax Romer бързо се превръща в компания, която печели симпатиите на много родители по света и заслужено е обявена за един от най-добрите световни производители на детски столчета за автомобили. Това може лесно да бъде проследено и по множеството награди и сертификати, които продуктите на фирмата печелят всяка година от водещи тестови организации като ADAC и EURONCAP. Освен множеството награди и различни патенти за своите продукти, Britax Romer е известна и като първият производител на детски столчета за автомобили, който заедно с немския производител на автомобили Volkswagen за първи път въвежда системата Isofix в своите продукти.

Britax Romer Evolva 1-2-3 Plus 

Пътуването в столчето за кола или детска количка трябва да бъде безопасно, но освен това и забавно. В колекция 2013 година фирма Britax Romer ще заведе детето Ви на весело сафари в сърцето на Африка. За доброто настроение на Вашето дете ще се грижат Интелигентната Зебра и Големият Жираф. Подарете на детето си усмивки с помощта на тази свежа колекция.

Britax Romer Evolva е столче за кола от ново поколение, което предлага функционални и практични решение за всяко семейство с деца от 9 до 36 кг. Столчето сякаш расте с децата и се променя според индивидуалните им нужди и предпочитания. То обхваща I/II/III възрастови групи и благодарение на това може да се използва години наред без да спестява удобство, както на най-малките, така и на поотрасналите деца. Изчистеният му дизайн и стандартни размери са двете неща, които го правят подходящо за всеки тип автомобили, а за допълнителната безопасност на малчуганите на най-малките от 9 до 18 кг е препоръчително използването на интегрирания 5 точков колан на модела, за по-големите обезопасяването се осъществява с помощта на триточковите колани на самия автомобил.

britax romer evolva

Характеристики и предимства на модела:
 • Столчето е подходящо за използване за деца от 9 до 36 кг и обхваща възрастови групи II/III за деца от 9 месечна възраст до около 12 години;
 • Монтира се винаги по посоката на движение, а благоадрение на специалата система Click&Safe инсталирането е сигурно и много стабилно;
 • Облегалката се регулира по височина в 7 различни позиции;
 • Перфектно напаснати 5 точкови колани, които могат да се използват за деца от 9 до 18 кг, а след това се премахват и детето се обезопасява с предпазните колани на самия автомобил;
 • Държачи на коланите за по-лесно качване и слизане;
 • Столчето расте и се променя според нуждите и особеностите на тялото на Вашето дете;
 • Интегрирана поставка за напитки или дребни аксесоари;
 • Седяща или наклонена позиция;
 • Монтажът се осъществява с предпазните колани на автомобила;
 • Размери: 47 х 60 х 52 см;
 • Тегло: 8.1 кг

Произведено в Германия.