Телефони: 032622890 / 0884641904
Tiny love - Бебешка вибрираща  дрънкалк-BILLY BEAVER

Tiny love - Бебешка вибрираща дрънкалка Heidi Hedgehog

Цена:15.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Tiny love - Бебешка вибрираща дрънкалка Heidi Hedgehog или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Tiny love - Бебешка вибрираща дрънкалка Heidi Hedgehog или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Всяко малко дете има нужда от играчки, за да опознае света около себе си. Експертите на Tiny Love отделят голяма част от времето си в изследвания свързани с детските играчки, за да предоставят на клиентите си качествени и развиващи детското въображение продукти. Играчките от серия Tiny Smart спомагат на децата да развият двигателните си и сетивни умения и да опознаят света около себе си лесно и забавно.

Играчката е изработена от различни по текстури елементи, чрез които вашето дете ще се запознае по-лесно със заобикалящия го свят и ще се за забавлява безкрай със симпатичното таралажче Heidi. Малкото таралежче има скрити дрънчащи елементи и е изработено в свежи и симпатични цветове, които привличат детското внимание. Играчката е снабдена с универсален клипс, с чиято помощ може да закачите играчката на бебешката количка или на кошарката.

  • Играчката е подходяща за деца от раждането;
  • Всички материали, използвани при изработката и са хипоалергични и безопасни за детето;
  • Играчката е лесна за хващане и при издърпване трепти, вибрира и издава звук;
  • Играчката помага на децата да развият по-добре координацията очи-ръце, двигателните им умения и причинно следствените връзки на случващите се около тях неща;
  • Производител Tiny Love.