Телефони: 032622890 / 0884641904
Tolo - Играчка за баня с аромат на ванилия Bath Duck

Tolo - Играчка за баня с аромат на ванилия Bath Duck

Цена:9.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Tolo - Играчка за баня с аромат на ванилия Bath Duck или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Tolo - Играчка за баня с аромат на ванилия Bath Duck или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Защо да изберете Tolo?
Британската фирма Tolo е производител на широка гама детски играчки, които се отличават със своя невероятен дизайн, свежи цветове и безопасни форми. Освен забавление производителите на играчките Tolo чрез своите играчки предлагат на децата и полезни уроци, които усъвършенстват двигателните и сетивни умения на децата и развиват техния интелект и въображение. Играчките Tolo са разделени в няколко продуктови линии, които са ориентирани според различните възрасти и интереси на децата, така че да предложат на всяко дете индивидуално забавление и правилни грижи.
Можете да бъдете сигурни, че играчките Tolo са напълно безопасни за децата Ви тъй като те са многократно тествани и са носители на сертификати CPSIA ASTM и EN71. Освен това фирмата е акредитирана по международните стандарти ICTI и SA 8000, които гарантират екологично производство и безопасни условия на труд на работниците заети с него.
Играчките Tolo са носители на множество престижни награди.
Една от най-важните мисии на играчките е да вдъхновят децата и да стимулират желанието им да научават нови неща и да използват своето въображение.
Защо това да не стане с висококачествени и забавни играчки, които печелият доверието на милиони потребители по света със своята издържливост и образователна стойност.

Богата гама бебешки играчки от серията Classic на Tolo са ярко обагрени в свежи цветове и имат множество забавни функции, с които детето може да се забавлява. Всички играчки от тази серия потвърждават философията на фирмата, че най-лесно обучението на бебето става чрез игра, но освен това играчките са съобразени със специфичната възраст на детето и нуждите му през различните периоди на израстване и сред тях може да откриете такива, които са подходящи при никнене на зъбки, за игра в банята или за столчето за хранене.

Патенцето за баня ще бъде незаменим другар в игрите на вашето дете. Забавлявайте се заедно с малкото плуващо пате, натиснете го и във водата и вижте колко учудено и доволно ще е вашето малко бебе, когато патето изплува на повърхността. Окуражете детето да го хване във водата и му покажете какви звуци издава патенцето. Не спирайте да говорите обяснявате на детето, по този начин ще стимулирате комуникацията помежду ви, а докато се забавлявате и играете заедно детето ще развие своята координация, фината моторика, ще научи че има различни форми и цветове, а къпането няма да е толкова досадно и ангажиращо занимание.
Патето е подходящо за деца над 3 месечна възраст и има невероятен аромат на ванилия, които трае много дълго време. Играчката е изработена от висококачествена гумена материя и не съдържа вредни за здравето вещества. Подпомага общата координация между очи и ръце, усъвършенства фината моторика и помага на детето да научи повече за формите и различните цветове.