Телефони: 032622890 / 0884641904
Tolo - Занимателна бебешка играчка с вакум Spinning Teddy Bears

Tolo - Занимателна бебешка играчка с вакум Spinning Teddy Bears

Цена:19.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Tolo - Занимателна бебешка играчка с вакум Spinning Teddy Bears или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Tolo - Занимателна бебешка играчка с вакум Spinning Teddy Bears или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 6+ месеца

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни
Защо да изберете Tolo?
Британската фирма Tolo е производител на широка гама детски играчки, които се отличават със своя невероятен дизайн, свежи цветове и безопасни форми. Освен забавление производителите на играчките Tolo чрез своите играчки предлагат на децата и полезни уроци, които усъвършенстват двигателните и сетивни умения на децата и развиват техния интелект и въображение. Играчките Tolo са разделени в няколко продуктови линии, които са ориентирани според различните възрасти и интереси на децата, така че да предложат на всяко дете индивидуално забавление и правилни грижи.
Можете да бъдете сигурни, че играчките Tolo са напълно безопасни за децата Ви тъй като те са многократно тествани и са носители на сертификати CPSIA ASTM и EN71. Освен това фирмата е акредитирана по международните стандарти ICTI и SA 8000, които гарантират екологично производство и безопасни условия на труд на работниците заети с него.
Играчките Tolo са носители на множество престижни награди.
Една от най-важните мисии на играчките е да вдъхновят децата и да стимулират желанието им да научават нови неща и да използват своето въображение.
Защо това да не стане с висококачествени и забавни играчки, които печелият доверието на милиони потребители по света със своята издържливост и образователна стойност.

Богата гама бебешки играчки от серията Classic на Tolo са ярко обагрени в свежи цветове и имат множество забавни функции, с които детето може да се забавлява. Всички играчки от тази серия потвърждават философията на фирмата, че най-лесно обучението на бебето става чрез игра, но освен това играчките са съобразени със специфичната възраст на детето и нуждите му през различните периоди на израстване и сред тях може да откриете такива, които са подходящи при никнене на зъбки, за игра в банята или за столчето за хранене.

Занимателната бебешка играчка Spinning Teddy Bears е снабдена с вакумна основа, което позволява да бъде монтирана на всички гладки повърхности, а най-подходяща е за столчето за хранене. Тя се върти, издава звуци и забавлява детето, докато вие приготвяте любимата му храна. Оставете детето да открие всичките и функции и го насърчете да я върти и преобръща, без да се притеснявате за неговата безопасност, защото всички части на играчката са здраво захванати една към други и тя е практически нечуплива.
Освен много настроение тази забавна играчка помага на децата да развият своите двигателни и физически способности, да усъвършенстват фината си моторика и да използват въображението си, за да откриват нови и нови неща.
  • Играчката е подходяща за деца над 6 месечна възраст;
  • Изработена е от висококачествени и напълно безопасни за здравето нетоксични материали;
  • Подпомага развитието на координацията, фината моторика, слуха и помага за по-лесното научаване на различните цветове; 
  • Играчката е на принципа на свободното колело и се задвижва лесно и удобно за детето; 
  • Подрънкващи, тракащи, правещи салта забавни мечета, които са перфектни за игра, докато вие приготвяте храната на малкото си дете;
  • Играчката е с вакум и може да бъде прикрепена към стол за хранене, маса и други гладки повърхности;
  • Размери: 17 х 17 х 16.5 см.
Възраст: 6+ месеца
Върни До Горе