Телефони: 032622890 / 0884641904
TOMMEE TIPPEE Неразливаща се чаша Easy Drink Beaker 12м+

TOMMEE TIPPEE Неразливаща се чаша Easy Drink Beaker 12м+

Цена:11.90лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете TOMMEE TIPPEE Неразливаща се чаша Easy Drink Beaker 12м+ или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете TOMMEE TIPPEE Неразливаща се чаша Easy Drink Beaker 12м+ или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Няма наличност!

Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни
TOMMEE TIPPEE -   харесвани от бебетата и препоръчвани от родителите!

TOMMEE TIPPEE е английска компания с повече от 50 годишна история с основна дейност на производство и разпространение на стоки за бебета. Към момента това са едни от най-разпространените бебешки аксесоари във Великобритания и постепенно добиват популярност в цял свят. 
Иновативността и уникалния дизайн на продуктите, издигат фирмата за много кратко време на едно от първите места в световните класации за бебешки аксесоари. С постоянните си нововъведения и патентоване на нови продукти TOMMEE TIPPEE печели все повече почитатели. 

Неразливаща се чаша Easy Drink Beaker

Неразливащата се бебешка чаша - Easy Drink Beaker на марката TOMMEE TIPPEE е подходяща за деца над 12 месеца.
Бебето пие от мек и чувствителен накрайник, който има капачка, закрепена към чашата, за осигуряване хигиената на накрайника.
Чашата не съдържа бисфенол А.
Вместимост на чашата: 330 мл.

Хранене и отбиване
Между 4 и 6 - тия месец на бебето, към храненето с мляко се прибавят и други храни, жизнено необходими за здравословното му развитие.
През този вълнуващ период бебето се нуждае от специални грижи. Tommee Tippee Ви предлага един от най-добрите продукти за този етап, а именно: прибори за хранене, купички, лигавници, неразливащи се чаши - направени за Вас, за да Ви помогнат да започнете да храните Вашето дете.

   Пиене
Чашите на Tommee Tippee обучават детето ви да пие от отворена чаша още при първия му опит. Те са с удобни за хващане дръжки, подходящи накрайници, неразливащи се и нетечащи. Стъпките на обучение на Tommee Tippee започват след 4 тия месец, с различни по вид чаши и продължават до момента, в който детето е способно само да пие от отворена чаша.
Върни До Горе