Телефони: 032622890 / 0884641904
Удължител 72 см за комбинирана предпазна преграда BabyDan White

Удължител 72 см за комбинирана предпазна преграда BabyDan White

Цена:49.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Удължител 72 см за комбинирана предпазна преграда BabyDan White или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Удължител 72 см за комбинирана предпазна преграда BabyDan White или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

BabyDan е компания, която разработва, произвежда и предлага на своите клиенти продукти за безопасност предназначени за деца от раждането до около 5 годишна възраст. Компанията е сертифициарана по ISO 14001 и е носител на множество награди. С продуктите на фирмата се гарантира безопасността на най-важните членове на семейството - децата, както у дома, така и навън, а материалите, които фирмата използва за производство на своите продукти са напълно безопасни за здравето и са съобразени с безопасността на околната среда.

Удължител за комбинирана предпазна преграда, BabyDan

С помощта на този практичен удължител може да увеличите дължината на комбинираните предпазни прегради на BabyDan от сериите M, L, XL с до 72 см. По този начин ще осигурите на детето си по-голямо пространство за игра, ще може да преградите стаята или част от нея и да ограничите достъпа на детето до потенциално опасните за него места - кухни, отоплителни уреди, стълби, терасата и др.
Той може да се окомплектова също така и с бебешката кошара BabyDen.

Размери: 72 х 75 х 3 см

Три са основните ценности, които фирмата следва неотлъчно при производство на продуктите си:

КРЕАТИВНОСТ - БЕЗОПАСНОСТ - ОТГОВОРНОСТ

КРЕАТИВНОСТ - за да получите иновативен продукт, който дава решение на ежедневните Ви проблеми и осигурява безопасна среда за развитие на децата.

БЕЗОПАСНОСТ - като родители, знаем че най-важното е да отгледате детето си здраво и щастливо, без да Ви притесняват ежедневните рискове, които могат да възникнат в желанието му да опознае света около себе си.

ОТГОВОРНОСТ - за да получите най-доброто, тъй като продуктите са преминали редица тестове, изработват се с особено внимание към детайла и са направени за децата. Именно затова всички те са създадени отговорно и природосъобразно.