Телефони: 032622890 / 0884641904
Удължител за комбинирана предпазна преграда BabyDan Black

Удължител за комбинирана предпазна преграда BabyDan Black

Цена:29.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Удължител за комбинирана предпазна преграда BabyDan Black или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Удължител за комбинирана предпазна преграда BabyDan Black или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

BabyDan е компания, която разработва, произвежда и предлага на своите клиенти продукти за безопасност предназначени за деца от раждането до около 5 годишна възраст. Компанията е сертифициарана по ISO 14001 и е носител на множество награди. С продуктите на фирмата се гарантира безопасността на най-важните членове на семейството - децата, както у дома, така и навън, а материалите, които фирмата използва за производство на своите продукти са напълно безопасни за здравето и са съобразени с безопасността на околната среда.

Удължител за предпазна преграда Guard Me, BabyDan

С помощта на този практичен удължител може да увеличите дължината на комбинираните предпазни прегради на BabyDan от сериите M, L, XL с до 33 см. По този начин ще осигурите на детето си по-голямо пространство за игра, ще може да преградите стаята или част от нея и да ограничите достъпа на детето до потенциално опасните за него места - кухни, отоплителни уреди, стълби, терасата и др.
Той може да се окомплектова също така и с бебешката кошара BabyDen.

Размери: 33 х 75 см

Три са основните ценности, които фирмата следва неотлъчно при производство на продуктите си:

КРЕАТИВНОСТ - БЕЗОПАСНОСТ - ОТГОВОРНОСТ

КРЕАТИВНОСТ - за да получите иновативен продукт, който дава решение на ежедневните Ви проблеми и осигурява безопасна среда за развитие на децата.

БЕЗОПАСНОСТ - като родители, знаем че най-важното е да отгледате детето си здраво и щастливо, без да Ви притесняват ежедневните рискове, които могат да възникнат в желанието му да опознае света около себе си.

ОТГОВОРНОСТ - за да получите най-доброто, тъй като продуктите са преминали редица тестове, изработват се с особено внимание към детайла и са направени за децата. Именно затова всички те са създадени отговорно и природосъобразно.