Телефони: 032622890 / 0884641904
Удължител/рафт за кошара BabyBay с удължител на матрак Тъмен Лак

Удължител/рафт за кошара BabyBay с удължител на матрак Тъмен Лак

Цена:129.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Удължител/рафт за кошара BabyBay с удължител на матрак Тъмен Лак или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни


Свежи, иновативни и функционални...бебешки кошарки BabyBay за щастливи деца и спокойни родители...

Бебешките кошарки BabyBay са изключително привлекателен избор за модерни родители, които желаят да живеят в синхрон със заобикалящата ги среда, екологично и разумно. Бебешките кошарки са изработени от естествени материали, декорирани с напълно безвредни за здравето бои, а освен това са напълно приспособими към всяка спална. Всички тези неоспорими предимства впечатляват всеки родител, но най-основното предимство на тези детски мебели е тяхната приспособимост и всевъзможните комбинации, които може да направите, така че да ги използвате изключително дълго време. Те Ви позволяват да бъдете максимално близо до детето си, когато то има най-голяма нужда от Вас. Така ще бъде спокойно и щастливо през първите месеци от живота си.

Удължител за бебешка кошарка Babybay Orginal

Babybay е удивителна бебешка кошарка, която може да се прилепи плътно към спалнята на родителите, за да са винаги в контакт със своето дете. Кошарката е с нормални размери, които осигуряват достатъчно пространство за малкото бебче. Но когато то активно започне да расте има нужда от повече пространство, за този период може да използвате удължителя за бебешко легло BabyBay, който има включен в комплекта си и удължител за матрак. С негова помощ се създава "мост" между бебешката кошарка и Вашето легло, който увеличава ширината на кошарката с около 15 см, като същевременно покрива рамката на спалнята ви ако тя е с широк борд. Когато бебчето порасне и удължителят вече не е нужен за бебешката кошарка, той се преобразува в практичен рафт, който може да се монтира на стената на детската стая или спалнята. Всичко, от което се нуждаете за това е вече включено в комплекта.


Кои са предимствата, които правят мебелите Babybay® толкова уникални?

1. BabyBay се приспособяват напълно към всяка спалня.
Бебешките кошарки Babybay се регулират изключително лесно на височина и могат да бъдат закрепени практически на всяко легло или спалня, без да са използват инструменти за монтаж. Кошарките имат два метални държача, с които закрепването на кошарката е лесно и изключително сигурно и надеждно. Демонирането също е лесно като детска игра. За удобство на бебенцето може да окомплектовате кошарката и с удължител. Той запълва празнината между матрака и леглото и осигурява по-голямо пространство за сън на детето. Той се закупува отделно и не е включен в стойността на комплекта.
А когато детето порасне удължителят ще се превърне в страхотен рафт за книги или детски аксесоари, с който да декорирате детската стая.

2. BabyBay са стабилни, лесни за поддържане, лесни за почистване и много издържливи.
Мебелите BabyBay са направени от масивна букова дървесина, не съдържат вредни лепила, лакът, който се използва е напълно нетоксичен и е лесен за почистване и поддържане. Всеизвестен е и фактът, че букът е дървото, което е най-подходящо за изработка на детски мебели, тъй като има антистатични свойства, които предотвратяват натрупването на големи количества прах и е антибактериален. Бебешките кошарки са със стабилна и здрава конструкция, която гарантира дългогодишно използване и значителни натоварвания.

3. BabyBay са лесни за сглобяване и употреба.
Дори и да не сте експерт може да се справите със сглобяването на детските кошарки. За по-малко от 5 минути може да сглобите напълно Вашия BabyBay само с няколко прости инструкции и с помощта на включените в комплекта инструменти. Разглобяването също е изключително просто, а в разглобено състояние кошарката е компактна и лесна за пренасяне. Може да я вземете със себе си дори, когато сте на почивка или на гости, така че детето Ви да чувства топлината на дома навсякъде.
За Вашето удобство и това на детето Ви в комплекта на леглото са включени рамка за детско легло, подматрачна плоскост с четири скоби, два държача за закрепване към спалня, всички необходими винтове, шестограмен ключ и инструкции за употреба.


4. BabyBay има много лица и Ви дава възможност да направите множество вариации.
Бебешката кошарка BabyBay може да се използва от раждането на детето, а когато то поотрасне с помощта на различни аксесоари, които се продават отделно може да преобразувате легълцето в страхотна мебел за детската стая. То може да се превърне в удобен висок стол за хранене, функционална кошарка за игра, маса, пейка или бюро - всичко е във Ваши ръце.

Като ПЕЙКА
Babybay може да се използва като удобна пейка, без нужда от допълнителни аксесоари. Височината на седалката може да се коригира лесно, по същия начин както височината на леглото.

Като МАСА и СТОЛ
Babybay ще е също толкова полезен, когато малчуганът започне училище, спестявайки Ви пространство. Регулира се лесно на височина и е удобно за използване и експлоатация.

Като КОШАРКА ЗА ИГРА
Тя се образува от две съединени бебешки легълца BabyBay. Може да нагласите височината на подматрачната плоскост, така че да Ви е удобно да взимате детето си, докато е малко или пък да не бъде прекалено ниско, когато детенцето е по-голямо и да бъде максимално безопасно за него и игрите му.

5. Доказано качество от Германия
Babybay е разработен в Германия и е произведен в Европейския съюз от местнa букова дървесина. Babybay® са горди носители на сертификат FSC за устойчиво развитие на горите, защото децата ни трябва да имат възможността да се любуват на непокътната природа. Леглата са преминали TUV / GS-тест, за да сте напълно сигурни за детето си, а текстилните части и матрачето са сертифицирани съгласно OEKO-TEX ® Standard 100.Политика за поверителност

Политика за поверителност 

Настоящата Политика за поверителност има за цел да ви осведоми за това как „Адони“ ООД и магазин Касида третират Вашите лични данни като администратор - за категориите лични данни, за целите и за правното основание за обработване, за какъв срок ги съхраняваме и с кого споделяме данните, а също и за това какви са Вашите права във връзка с това обработване. С извършването на регистрация в сайта www.kasida.bg Вие приемате настоящата Политика за поверителност. Ние приемаме отговорно своята задача да защитим всички Ваши лични данни, до които имаме достъп във връзка с дейността ни. При създаването на Политиката за поверителност сме взели предвид принципите и изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент 2016/679, ОРЗД) и българското законодателство в областта на защита на личните данни.

I. Кои сме ние?

Интернет сайтът www.kasida.bg е собственост на „Адони“ ООД, с ЕИК 115646476, със седалище и адрес на управление:
гр. 
Пловдив, ул. “Никола Козлев”№2.
Ние осъществяваме дейността си чрез онлайн магазин 
www.kasida.bg

Лице за контакт по въпроси, свързани със защита на лични данни:
Донка Гърдева 
Телефон за контакт: 0888 502 051
E-mail: office@kasida.bg

„Адони“ ООД е администратор по отношение на Вашите лични данни по смисъла на ОРЗД, тъй като определя целите и средствата за обработването на Вашите лични данни.

II. Какви лични данни обработваме?

Лични данни са всички данни, чрез които едно лице може да бъде идентифицирано пряко или непряко (име, адрес, идентификационен номер, данни за местонахождение, онлайн идентификатор; признаци за физическата, физиологичната, генетичната, психическата, умствената, икономическата, културната или социалната идентичност на това физическо лице и др.).

Ние обработваме следните лични данни:

 • три имена;
 • адрес за получаване на пратка;
 • адрес на електронна поща;
 • телефон;
 • Вашите пароли за достъп до нашия уебсайт;
 • данни за фактура;

III. За какви цели използваме Вашите лични данни?

Целите на обработването са както следва:

 • За изпълнение на Вашата поръчка.
 • За доставка на поръчката до посочения от Вас адрес.
 • За да можем да се свързваме с Вас във всеки един момент по телефон или имейл за качественото и навременно изпълняване на заявената от вас услуга.
 • За счетоводна отчетност.
 • За защита на законните ни права и интереси.

IV. На какво основание обработваме Вашите лични данни?

Ние обработваме Вашите лични данни на следните основания:

 • чл. 6, ал. 1, бук. „б” от ОРЗД- за изпълнение на договор, по който субектът на данните е страна, или за предприемане на стъпки по искане на субекта на данните преди сключването на договор;
 • чл. 6, ал. 1, бук. „в” от ОРЗД – за спазване на законово задължение, произтичащо от законодателството на Република България (за водене на счетоводна отчетност);
 • чл. 6, ал. 1, бук. „е” от ОРЗД – за целите на легитимните интереси на администратора, освен когато пред такива интереси преимущество имат интересите или основните права и свободи на субекта на данните (за защита при правни претенции или в производства пред компетентните органи);

V. На кого споделяме и разкриваме Вашите лични данни?

Ние не споделяме, разкриваме, продаваме или по друг начин разпространяваме Ваши лични данни на трети страни. Информация предоставяме единствено на нашите доверени партньори - куриери, с които работим въз основа на договорни правоотношения и конфиденциални споразумения. Те се нуждаят от Вашите данни, за да бъде възможно доставянето на поръчаните от Вас продукти до Вашия адрес. Всички доставчици са внимателно подбрани. Те също извършват обработка на Вашите данни с дължимата грижа и поверителност и при стриктно спазване на ОРЗД и българското законодателство.

VI. За колко време съхраняваме информацията?

Съхраняването на данните продължава докато разполагаме с основание за тяхното съхранение. Когато Ваши лични данни се съдържат в счетоводни документи на хартиен или технически носител, които могат да бъдат изискани от нас на законово основание за нуждите на данъчния контрол, срокът за съхранение на тези лични данни е 10 години, считано от 01.01. на годината, следваща годината, в която сте получили поръчаните от Вас продукти. Ваши лични данни, предоставени при регистрация на нашия уебсайт, се съхраняват за срок от три години, считано от датата на последната Ви поръчка, като след изтичане на срока за съхранение, се унищожават, съгласно вътрешните правила на администраторите. В случай, че извършите регистрация без да направите поръчка, данните Ви се унищожават след изтичане на третата година от регистрацията Ви.

VII. Какви са последствията от непредоставянето на лични данни?

В случай, че не предоставите личните си данни, ние няма да можем да извършим доставка на поръчаните от Вас продукти, тъй като няма да можем да индивидуализираме получателя и мястото на доставка. При непредоставяне на данни за фактура /ако такава е поискана от Вас/, няма да можем да Ви издадем исканата фактура, тъй като реквизитите на същата са законоустановени.

VIII. Мерки за сигурност:

Ние сме предприели широк кръг от технически и организационни мерки, гарантиращи правомерното обработване на Вашите лични данни и защитата им от неправомерен достъп или разпространение.

IX. Какви са Вашите права?

Право на достъп:
По всяко време имате право да поискате информация дали обработваме Ваши лични данни, какви са тези данни, откъде и защо ги притежаваме. Достъп до обработваните лични данни може да осъществите и през личния си профил в нашия сайт.

Право на преносимост:
Имате право да получите личните данни, които сте ни предоставили в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат или да поискате те да бъдат прехвърлени пряко на друг администратор.

Право на коригиране:
Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неправилни, или да бъдат допълнени, ако те са непълни. Корекциите можете да извършите и през личния си профил в нашия сайт.

Право на изтриване:
Това е Вашето право „да бъдете забравени” – да поискате личните Ви данни да бъдат изтрити от нашите бази данни, при определени обстоятелства: личните Ви данни повече не са необходими за целите за които са били събрани; ако смятате, че са обработени незаконно или няма законно основание за обработването.

Право на ограничаване на обработването:
При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в точността на личните Ви данни, правомерността на обработването или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.

Право на възражение:
По всяко време и при определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме Вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната Ви ситуация.

Право на жалба до Комисията за защита на личните данни:
Когато смятате, че сме нарушили правата Ви при обработката на Вашите лични данни, от нас имате право да подадете жалба до надзорния орган на Република България, който е Комисията за защита на личните данни.
Данни за контакт с Комисия за защита на личните данни:
Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
E-mail: kzld@cpdp.bg
Интернет страница: www.cpdp.bg

Правата си във връзка с обработването на лични данни можете да упражните, използвайки следните заявления или с искане в свободен текст, позволяващо еднозначното Ви индивидуализиране и характера на искането Ви: