Телефони: 032622890 / 0884641904
UnikUm - Обучаващ тренажор молив за лява ръка *Write-It-Left* 3+ години

UnikUm - Обучаващ тренажор молив за лява ръка *Write-It-Left* 3+ години

Цена:5.50лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете UnikUm - Обучаващ тренажор молив за лява ръка *Write-It-Left* 3+ години или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете UnikUm - Обучаващ тренажор молив за лява ръка *Write-It-Left* 3+ години или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни

Позната ли ви е картинката, как стоите и с часове да се опитвате да усъвършенствате краснописа на детето си и то в много от случите безуспешно. 
Как да направите така, че всичко да е по-лесно и забавно? Има начин и той е с помощта на специалните тренажори, които позволяват на детето да използва писалката и молива по правилен начин, така че да развива своите движения, а цветните и забавни животинки на тренажорите ще направят това прежияване лесно и приятно.

Когато детето ви изпитва трудности при усвояване на учебния материал, то има нужда от помощ,  за да се справи с нарастващия обем информация, която училището му предлага всекидневно. В този случай е нужно детето ви да се адаптира към системата, затова на помощ идват и обучаващите тренажори на украинската фирма Уник-ум. С тях детето ви ще се учи по-бързо и ще запомня по-ефективно учебния материал.

Създавайки у децата си тези полезни навици, те с удоволствие ще се пожънат успехи в училище и ще придобият с лекота и други, необходими им умения. Помагайки на детето си само да развие способностите си, вие всъщност развивате неговото бъдеще, спасявайки от еднообразието и безинтересните уроци, които то без тази помощ няма да разбира. Ако наистина обичате децата и искате да се погрижите за техните успехи, трябва да използвате ефективни методи на обучение. За да пише лесно, бързо и красиво, детето трябва да се научи да държи правилно молива (химикалката). Тренажорът му позволява, под формата на игра, без много усилия, да си изработи правилно положение на пръстите, докато се учи да пише и рисува – да държи молива (химикалката) за детето е леко и удобно. Не е нужно постоянно да стоите до детето и да му обяснявате къде трябва да сложи всяко пръстче и какъв трябва да бъде наклонът на молива (химикалката). Достатъчно е да му помогнете в началото на обучението.

Тренажорът за коригиране на техниката на писане е предназначен за деца и възрастни, пишещи с лявата ръка, които държат химикалката неправилно. Тетрадките по краснопис не предвиждат специално обучение за пишещи с лявата ръка.Тренажорът за лява ръка позволява на детето да си изработи чист и красив почерк. Той ви дава възможност бързо да се преучите и да си изработите правилна техника на писане. Отличава се с по-силна фиксация на пръстите, което помага да бъде коригиран погрешният навик на писане. Препоръчва се за обучаване на деца над 3 годишна възраст.

Възраст: 3+ години
Върни До Горе