Телефони: 032622890 / 0884641904
UnikUm Тренажор *Театърът на игривите животни* Трополанчо Слонче

UnikUm Тренажор *Театърът на игривите животни* Трополанчо Слонче

Цена:5.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете UnikUm Тренажор *Театърът на игривите животни* Трополанчо Слонче или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете UnikUm Тренажор *Театърът на игривите животни* Трополанчо Слонче или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Тренажори за пръсти „Театърът на игривите животни. Трополанчо” UNIK-UM 

Нашата епоха е епохата на технологиите и често прекарваме много време пред монитора на компютъра си или вперили поглед в поредното предаване по телевизията, натискайки копчетата на дистанционното. От тази гледна точка децата ни са ощетени, липсва им онази игра, която и ние помним в детството си, живата игра, която създава сюжети и ражда нови персонажи. „Театърът на игривите животни” е играта, която ще запълни тази липса, защото ще подари на детето възможността не да получи всичко на готово, а само да създаде своите герои, развивайки въображението си. 
Персонажите на театъра са животни, които сякаш оживяват при всяко движение на ръката на детето. Достатъчно е то да постави пръстчетата си в пригодените за това отвори на тренажора, да ги размърда леко и да види как немирният герои е готов за игра. Персонажите от театъра са герои с характер, характер, който е предаден от малчугана, който заедно с тях ще се научи да играе и да се държи правилно в различни житейски ситуации. 

„Трополанчо” са забавни животинки във весели цветове, които се управляват с пръсти и ще Ви изумят с уменията си да ходят и бягат. Игривите животни са приятни събеседници, които ще дадат на децата свободата да изразят себе си да научат повече за театъра и играта в него. С тяхна помощ може да бъдат предадени тънките нюансите на настроението на героя и по този начин създават емоционален подем и спомагат за формиране на личността на детето. Освен това, веселите животинки са уникален начин за развитие на детското въображение, мислене, свободно използване на речта, активизират познавателните процеси, подобряват функционирането на фината моторика и помагат на децата да усъвършенстват движенията си.

На вниманието на родителите и методистите в детските градини и центрове!

Сложете тренажора на пръстите, както е показано на снимката.
А сега научете животинчето да се движи.
То може да ходи, да бяга, да се изправя на задните си крака, да играе футбол, да вдига с хобота си различни предмети, да върти колелце с хобота си, а също и да извършва други действия, които въображението на детето му подсказва.
Само след няколко седмици игра с тренажора вие ще се учудите, колко силни стават ръцете на детето, колко бързо пише, ще забележите издържливостта и ловкостта му при изпълнението на сложни задачи с малки предмети.

Трополанчо „Слонче” е изработено от мек, гъвкъв материал, като пръстите на всяка ръка на детето влизат свободно в него.
Игровите упражнения осигуряват развитието на фината моторика и координацията на ръцете.
Трополанчо „Слонче” е игра 3 в 1 – умен тренажор за пръсти, настолна игра и игра за път.
Цветови асортимент, доставка според наличностите.
Препоръчва се за деца от 3 до 7 години.