Телефони: 032622890 / 0884641904
Vi-GGa-Mi - Детски пантофи *Dark*

Vi-GGa-Mi - Детски пантофи *Dark*

Цена:17.90лв.
  • Номер обувки:

Няма наличност!

Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни

Полската марка VI-GGA-Mi води началото си от 1992 година. Оттогава до сега тя е лидер в производството и разпространението на качествени детски пантофи в цяла Европа. Фирмата произвежда качествени детски обувки в производствената си база в Полша, а отскоро е производител на текстилни изделия за деца. Пантофите и текстилните обувки с тази марка се отличават със своето удобство и изключително качество на материите. Всички материали са напълно естествени и не спарват детското краче. Всички пантофи Vi-GGA-MI са снабдени с подвижна стелка с два слоя, един от естествена кожа и един със съдържание на активен въглен, която освен правилно ортопедично развитие предпазва децата от досадни кожни проблеми. Подметката е анатомична,много гъвкава и изключително олекотена. 
Петата е повдигната и осигурява удобство и стабилни стъпки. Детските обувчици се предлагат в богат асортимент от цветове, които завладяват всяко детско сърце.

Детски пантофи *Dark*, Vi-Vi-GGa-Mi:
Детските пантофи са изработени от висококачествен памучен плат с гумена подметка. Обувките се закопчават с велкро лепенки, с интересни декорации. Пантофките са снабдени с ортопедична стелка с две покрития - едно от естествена кожа и едно със съдържание на активен въглен.
  • Детските пантофи се обуват с помощта на велкро лепенки;
  • Подметката е гумирана, нехлъзгаща се и дишаща, за максимален комфорт на крачето;
  • Обувката е снабдена със специална ортопедична стелка от естествена кожа;
  • Производител Vi-GGa-Mi, Полша.

Върни До Горе