Телефони: 032622890 / 0884641904
Visiomed Въздушен филтър и йонизатор Luva

Visiomed Въздушен филтър и йонизатор Luva

Марка:
Цена:475.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Visiomed Въздушен филтър и йонизатор Luva или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Visiomed Въздушен филтър и йонизатор Luva или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

Професионално качество за пречистване на въздуха 

У дома въздухът често е по-замърсен от този навънПрах,пушекхимични и домашни продукти, бактерии, микроби, вируси, полени и други алергени могат да причинят главоболие, раздразнение на дихателната системана очите и кожата, да причинят хроничен бронхит, бронхиолит, тежки астматични пристъпи и алергии.

Luva® използва двойна технология за борба със замърсения въздух у дома:

Двата e-Nano филтъра хващат 99.7% от много фините < 3µмикрочастициТези филтри могат да се перат и да се използват отново веднъж или два пъти, в зависимост от това колко интензивно се използватЖивотът им е до 6 месеца.

Пречистването може да се види по смяната на цвета на филтъра:

1)Преди употреба;                 2)Прах;                       3)Пушек
Luva filters


Анионният Anion-G филтър пречиства въздуха с оксианиониТой произвежда голямо количество отрицателни йони (2 милиона в секунда), като се свързва с кислорода и влажността във въздухаОтрицателните йони са мощни естествени пречистващи агентиНяма нищо по-ефективно в пречистването на въздуха, който дишамеВ дивата природа отрицателните йони се произвеждат от роцеси като морските вълни и водопадитеПоложителните йони (катионите), образувани от частиците на замърсителите, се неутрализират, утаяват и елиминират от отрицателни йони в комбинация с кислородФилтърът е постоянен, не се произвеждат озон или азотен оксид.

Два режимаБавен (ултратих, 19,8 dB) или бърз (26,0 dB). 

Площ: up to 40m2

Ултракомпактен: 586 x 166 x 317mm / 1,8 kg

Съдържание на комплекта:

1 уред Luva®, 1 Anion-G филтър(в самия уред),

е-Nano филтъра, 1 адаптор за захранване1 инструкция за употреба.