Телефони: 032622890 / 0884641904
Възглавница за кърмене MyCey Burro Krem

Възглавница за кърмене MyCey Burro Krem

Цена:53.90лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Възглавница за бременни и кърмещи майки MyCey

Възглавницата за кърмене е част от голямото семейство на MyCey и е създадена с ясната цел да бъде удобна, както за майката така и за детето. Тя е функционална, компактна и много, много симпатична, а специалната и U образна форма, осигурява комфорт и правилна ергономична позиция за бебето, а на майката дава възможност да заеме удобна поза при кърмене. По този начин се избягва натоварването на рамената и се облекчават болките в ръцете и гърба, които са често срещан проблем при кърмещите майки. 
Още преди появата на бебчето, възглавницата може да бъде използвана и от бременни жени, за придържане на коремчето по време на сън. По този начин жените в напреднала бременност са по-спокойни, а специфичните промени в тялото им не пречат на съня и почивката. 
След появата на бебето възглавничката може да се използва и като мини бебешко легълце, а в по-късен етап ще е изключително полезна във възрастта, в която детето започва да се учи да стои седнало, тъй като специфичната и форма ще го поддържа леко приведено, без да натоварва излишно гръбнака му. Друго удобно приложение на възглавничката е при хранене на по-голямо бебече, защото тя ще го поддържа в леко приседнала позиция и ще намали риска от задавяне и повръщане.

Как се почиства?
Възглавницата и нейната калъфка могат да бъдат изпрани в перална машина или на ръка, като препоръчителната температура за пране е 30 градуса. Ако използвате пералня, трябва да нагласите на програма, която не завърта силно прането и е нежна. Препоръчително е преди това да свалите калъфката и да перете двете неща отделно.Историята на турската фирма MyCey започва като приказка. След раждането на детето на създателите и, през 2006 година, те изпитват множество трудности да открият наистина функционални продукти, които да използват в ежедневието си. Продукти, които биха улеснили дните с детето и които са едновременно прости, но толкова нужни. Тогава се ражда и идеята за MyCey, а от 2007 година марката вече успешно се предлагат на пазара първоначално само в Турция, а сега и по цял свят, набирайки широка популярност. 
Тя е предпочитан избор от много родители, поради свежия, детски дизайн и изключителната функционалност на нещата, високото качество на материалите, които са използвани при изработката им, но може би преди всички, заради това че MyCey е марка, която предлага в своя асортимент продукти създадени от родители за родители, с ясна идея за индивидуалните нужди на всяко дете.