Телефони: 032622890 / 0884641904
Woody - Дървена кухня *Синди*

Woody - Дървена кухня *Синди*

Цена:197.00лв.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
WOODY е колекция от прекрасни дървени играчки с високо качествена изработка, които с атрактивния си вид помагат за развиването на различни умения у детето.

  Дървена кухня

Дървената кухня на WOODY е подробен модел, окомплектован с много аксесоари. Играчката представлява кухненски плот с котлони, фурна, шкаф и закачалка за прибори. Аксесоарите включени в комплекта са тенджера с капак, тиган, черпак, решетъчна лъжица, два ножа, две вилици, две солници, две чинийки, хляб и морков, които могат да се режат, яйце и пица. Реалистичността на кухнята и добре подбраните аксесоари ще помогнат на детето да се докосне до света на своите родители и да разиграва различни ролеви игри.

  • Боите използвани при декорацията на дървените играчки WOODY не са токсични и са в съответствие с всички стандарти, които се налагат при производството на детски играчки.
  • Аксесоарите са със заоблени страни, за да не се застраши здравето на детето.
  • Размери: 54 х35 cm, височина 80 см.
  • Подходящо за деца над 3 години.
  • Производител:Woody, Чехия.


WOODY се появяват за първи път през 1999 г. в Чехия, като една от първите посткомунистически марки с широка гама от продукти направени от дървесина, с акцент върху преподаването и играчки, фокусирани върху развиването на фини двигателни умения, творчество, комбинаторика и комбинативно мислене при децата.
Голяма част от колекцията WOODY се произвежда в Чешката република, която има дългогодишна традиция в производството на дървени играчки. Всички детски играчки се тестват при най-висок международен стандарт а повечето от тях са включени в програма "безопасни играчки". Тази програма гарантира възможно най-голяма гаранция за безопасност, с постоянен и редовен мониторинг на продаваните стоки.
Възраст: 3+ години