Меню
Профил
Език

KIDDY - Столче за кола COMFORT PRO 077 (9 -36kg)

Цена: 489.00лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 7лв.

Добави в желани


Столчето за кола на KIDDY е изключително приспособимо и расте с вашето дете. Столчето за кола COMFORT PRO е подходящо за деца на възраст от 9 месеца до 12 години. Столчето за кола COMFORT PRO е победител в тестовете през 2008 г. за детски обезопасителни седалки за кола и по този начин е номер 1 в тази възрастова група. Това столче е изключително съобразено със специфичната детска физика особено през първите няколко години от живота му, когато главата на детето е по-голяма в съотношение с тялото, което може да бъде много опасно при сблъсък, заради риск от нараняване на шийните и гръбначни прешлени. За разлика от другите системи, при използването на kiddy предпазната възглавница, тези нежни части са много защитени, а това в комбинация с интегрираната kiddy странична защита се предлага максимална сигурност за вашето дете.

Този модел е последния иновативен продукт от серията pro. В разработването на концепция за него е включена и специална система за поглъщане на ударите, така че да се осигури много добра защита при фронтален или челен удар. Kiddy comfort pro е многократно тестван продукт и е в съответствие с европейски стандарт ЕСЕ 44-04.

Столчето е предназначено за деца с тегло от 9 до 36 кг./ приблизително от 9 месечна до 12 годишна възраст, до около 150 см ръст на детето/
То обхваща І, ІІ и ІІІ възрастова група.
 • І група – от 9 до 18 кг
 • ІІ група – от 15 до 25 кг
 • ІІІ група – от 22 до 36 кг
В първа група се употребява и предпазната възглавница, която се поставя пред детето. Възглавничката, която е под детето е включена в комплекта на столчето и служи за коригиране височината на детето, така че неговото положение да е максимално добро и защитено, монтира се на столчето с помощта на тик так копчета и лесно може да бъде отстранена. Тя се използва до около 18 месечна възраст на детето. За деца от 9 до 13 месеца тя се използва в сгънато състояние, а до 18 месеца в нормалното си. След навършване на тази възраст е препоръчително да я махнете.

Kiddy comfort pro има система за коригиране на височината и широчината на облегалката, за да се осигури стабилна опора за главата и раменете на детето.
Правилната височина на облегалката е тази, която поставя главата на детето на средната линия между двете странични предпазни възглавници за главата. За коригиране на височината и широчината на облегалката е необходимо да използвате специално създаденото за това приспособление, което се намира на гърба на възглавницата за главата и да изтеглите внимателно нагоре. Едновременно се променя височината и широчината на облегалката. След като сте нагласили нужните височина и ширина остава само да заключите системата и столчето е готово за ползване.

Kiddy comfort pro има полулегнало положение за по-комфортно пътува на деца от 9 до 18 месеца, което се коригира чрез местене на черната дъгообразна подвижна част, която се намира в задната част на столчето. Подпората на крачетата също може да бъде коригирана чрез издърпване напред и назад.Технически характеристики и предимства на столчето COMFORT PRO, Kiddy:

1. Специално подсилено удебеление, което защитава рамената и главата на детето. Тези приспособления осигуряват оптимална защита при пътуване и в същото време несравним комфорт на детето.
Aufprallschutz
2. Специален защитен "Щит". Силата на удара е разпределена върху възглавницата за сигурност и се намалява от нейният абсорбиращ материал. Системата наподобява надута въздушна възглавница и помага за намаляването на силите при катастрофа. Коланът не наранява детето, като същевременно чувствителният му врат и рамене са защитени.

Fangkörper
3. Столчето расте заедно с детето. Височината на столчето може да бъде коригирана за допълнителен комфорт. Горната част на тялото се наслаждава на свободата на движение зад възглавницата за защита във всяка една възраст.
Beinauflage
4. Ние искаме да направим живота лесен и приятен за вас. С уникалния механизъм за корекция на детското столче про комфорт едновременно променяте височината и широчината на седалката, за да е подходяща по големина за вашето дете.
Ein-Hand-Verstellung
6. Столчето има два варианта за регулиране на възглавничките към него, в зависимост от нуждите на вашето дете. По този начин се осигурява максимално удобство, с растежа на детето.
klappbares Einlagekissen
7. Столчето ви предоставя възможността да контролирате легналото положение, което да е максимално комфортно за детето, при по-дълги пътувания, за да спи то необезпокоявано.
Liegeposition
8. Детето прекарва много време в своето столче, затова е много важно да е комфортно и да не спарва. Затова производителите на столчето KIDDY са използвали само висококачествени дишащи материи - Thermotex, при тапицерията, за да не се спарва нежната детска кожа.
Thermotex
9. Меките части на столчето са произведени от абсорбиращ материал, който да поема силата на удара. Малките деца са особено уязвими в областта на рамената и врата, затова е особено важно да има материал, който да смекчи силните странични и челни удари.
10. Коланите са приспособими и могат да бъдат преобразувани, така че да са подходящи при израстването на бебето.
11. Текстилните части могат да се перат при температура до 30 градуса – ръчно или при най-щадящи програми на пералната машина. А корпусът на столчето се почиства само с влажна кърпа.


Политика за поверителност

Политика за поверителност 

Настоящата Политика за поверителност има за цел да ви осведоми за това как „Адони“ ООД и магазин Касида третират Вашите лични данни като администратор - за категориите лични данни, за целите и за правното основание за обработване, за какъв срок ги съхраняваме и с кого споделяме данните, а също и за това какви са Вашите права във връзка с това обработване. С извършването на регистрация в сайта www.kasida.bg Вие приемате настоящата Политика за поверителност. Ние приемаме отговорно своята задача да защитим всички Ваши лични данни, до които имаме достъп във връзка с дейността ни. При създаването на Политиката за поверителност сме взели предвид принципите и изискванията на Общия регламент за защита на личните данни (Регламент 2016/679, ОРЗД) и българското законодателство в областта на защита на личните данни.

I. Кои сме ние?

Интернет сайтът www.kasida.bg е собственост на „Адони“ ООД, с ЕИК 115646476, със седалище и адрес на управление:
гр. 
Пловдив, ул. “Никола Козлев”№2.
Ние осъществяваме дейността си чрез онлайн магазин 
www.kasida.bg

Лице за контакт по въпроси, свързани със защита на лични данни:
Донка Гърдева 
Телефон за контакт: 0888 502 051
E-mail: office@kasida.bg

„Адони“ ООД е администратор по отношение на Вашите лични данни по смисъла на ОРЗД, тъй като определя целите и средствата за обработването на Вашите лични данни.

II. Какви лични данни обработваме?

Лични данни са всички данни, чрез които едно лице може да бъде идентифицирано пряко или непряко (име, адрес, идентификационен номер, данни за местонахождение, онлайн идентификатор; признаци за физическата, физиологичната, генетичната, психическата, умствената, икономическата, културната или социалната идентичност на това физическо лице и др.).

Ние обработваме следните лични данни:

 • три имена;
 • адрес за получаване на пратка;
 • адрес на електронна поща;
 • телефон;
 • Вашите пароли за достъп до нашия уебсайт;
 • данни за фактура;

III. За какви цели използваме Вашите лични данни?

Целите на обработването са както следва:

 • За изпълнение на Вашата поръчка.
 • За доставка на поръчката до посочения от Вас адрес.
 • За да можем да се свързваме с Вас във всеки един момент по телефон или имейл за качественото и навременно изпълняване на заявената от вас услуга.
 • За счетоводна отчетност.
 • За защита на законните ни права и интереси.

IV. На какво основание обработваме Вашите лични данни?

Ние обработваме Вашите лични данни на следните основания:

 • чл. 6, ал. 1, бук. „б” от ОРЗД- за изпълнение на договор, по който субектът на данните е страна, или за предприемане на стъпки по искане на субекта на данните преди сключването на договор;
 • чл. 6, ал. 1, бук. „в” от ОРЗД – за спазване на законово задължение, произтичащо от законодателството на Република България (за водене на счетоводна отчетност);
 • чл. 6, ал. 1, бук. „е” от ОРЗД – за целите на легитимните интереси на администратора, освен когато пред такива интереси преимущество имат интересите или основните права и свободи на субекта на данните (за защита при правни претенции или в производства пред компетентните органи);

V. На кого споделяме и разкриваме Вашите лични данни?

Ние не споделяме, разкриваме, продаваме или по друг начин разпространяваме Ваши лични данни на трети страни. Информация предоставяме единствено на нашите доверени партньори - куриери, с които работим въз основа на договорни правоотношения и конфиденциални споразумения. Те се нуждаят от Вашите данни, за да бъде възможно доставянето на поръчаните от Вас продукти до Вашия адрес. Всички доставчици са внимателно подбрани. Те също извършват обработка на Вашите данни с дължимата грижа и поверителност и при стриктно спазване на ОРЗД и българското законодателство.

VI. За колко време съхраняваме информацията?

Съхраняването на данните продължава докато разполагаме с основание за тяхното съхранение. Когато Ваши лични данни се съдържат в счетоводни документи на хартиен или технически носител, които могат да бъдат изискани от нас на законово основание за нуждите на данъчния контрол, срокът за съхранение на тези лични данни е 10 години, считано от 01.01. на годината, следваща годината, в която сте получили поръчаните от Вас продукти. Ваши лични данни, предоставени при регистрация на нашия уебсайт, се съхраняват за срок от три години, считано от датата на последната Ви поръчка, като след изтичане на срока за съхранение, се унищожават, съгласно вътрешните правила на администраторите. В случай, че извършите регистрация без да направите поръчка, данните Ви се унищожават след изтичане на третата година от регистрацията Ви.

VII. Какви са последствията от непредоставянето на лични данни?

В случай, че не предоставите личните си данни, ние няма да можем да извършим доставка на поръчаните от Вас продукти, тъй като няма да можем да индивидуализираме получателя и мястото на доставка. При непредоставяне на данни за фактура /ако такава е поискана от Вас/, няма да можем да Ви издадем исканата фактура, тъй като реквизитите на същата са законоустановени.

VIII. Мерки за сигурност:

Ние сме предприели широк кръг от технически и организационни мерки, гарантиращи правомерното обработване на Вашите лични данни и защитата им от неправомерен достъп или разпространение.

IX. Какви са Вашите права?

Право на достъп:
По всяко време имате право да поискате информация дали обработваме Ваши лични данни, какви са тези данни, откъде и защо ги притежаваме. Достъп до обработваните лични данни може да осъществите и през личния си профил в нашия сайт.

Право на преносимост:
Имате право да получите личните данни, които сте ни предоставили в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат или да поискате те да бъдат прехвърлени пряко на друг администратор.

Право на коригиране:
Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неправилни, или да бъдат допълнени, ако те са непълни. Корекциите можете да извършите и през личния си профил в нашия сайт.

Право на изтриване:
Това е Вашето право „да бъдете забравени” – да поискате личните Ви данни да бъдат изтрити от нашите бази данни, при определени обстоятелства: личните Ви данни повече не са необходими за целите за които са били събрани; ако смятате, че са обработени незаконно или няма законно основание за обработването.

Право на ограничаване на обработването:
При определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в точността на личните Ви данни, правомерността на обработването или сте възразили на легитимната ни цел за обработка на личните Ви данни, имате право да поискате да ограничим обработката на Вашите лични данни, докато не бъде намерено решение.

Право на възражение:
По всяко време и при определени обстоятелства, като например ако се съмнявате в легитимния ни интерес да обработваме Вашите лични данни, имате право да възразите по съображения, свързани с конкретната Ви ситуация.

Право на жалба до Комисията за защита на личните данни:
Когато смятате, че сме нарушили правата Ви при обработката на Вашите лични данни, от нас имате право да подадете жалба до надзорния орган на Република България, който е Комисията за защита на личните данни.
Данни за контакт с Комисия за защита на личните данни:
Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
E-mail: kzld@cpdp.bg
Интернет страница: www.cpdp.bg

Правата си във връзка с обработването на лични данни можете да упражните, използвайки следните заявления или с искане в свободен текст, позволяващо еднозначното Ви индивидуализиране и характера на искането Ви: