Телефони: 032622890 / 0884641904

Статии

Как да разберем, дали столчето за кола е омаляло на детето?

Дата: 14 Авг 2018

Как да разпознаете, че детето Ви е надраснало столчето си за кола? Този въпрос тормози много родители, а една от най-важните причини, поради които си го задаваме е, че децата са различни. Столчето за автомобил е важен аксесоар, който освен задължителен по закон е и животоспасяващ при евентуална катастрофа и е необходимо то да бъде съобразено със специфичните нужди на всяко дете. 

Прочети още →

10 продукта от магазин "Касида", които всяка бъдеща майка трябва да има...

Дата: 02 Авг 2018

Да бъдеш майка не е лесна работа. Да бъдеш млада майка, която е родила съвсем скоро, е нещо, което може да е невероятно стресиращо. Ако една майка няма опит или пък има по-голямо дете, със сигурност всичко за нея е съвсем ново, а всички продукти, които се предлагат за новородени са много и това може да е страшно объркващо. От какво всъщност имате нужда освен спокойствие и любов, която да дарявате на детето си...

Прочети още →

BOBOLI - Повече за марката

Дата: 21 Юни 2018

От създаването си през 1984 г. до сега испанската марка детски дрехи - BOBOLI демонстрира пред света своя неспокоен дух, оригиналност и като едно будно, енергично и креативно дете показва неоспоримото си желание да расте и да открива новото: нови преживявания, нови цели, нови хоризонти, нови емоции и нови светове. А сега ние Ви каним да се запозаете с това забележително дете, което със своята енергия и чар ще Ви отведе към очарователния, изненадващ и безкраен свят на детската фантазия, но претворен по забележителен начин в марката и нейните модни колекции.

Прочети още →

Philips AVENT - Повече за марката

Дата: 06 Юни 2018

Да изберете Philips AVENT означава, че сте си осигурили продукти от най-високо качество, проектирани за Вашето удобство и нуждите на Вашето бебе. Чрез задълбочени проучвания и клинични тестове, продуктите Philips AVENT заедно с Вас ще се грижат за доброто физическо състояние на Вашето бебе и ще Ви дават гъвкавостта да следвате неговите нужди, докато то расте.

Прочети още →

Лекционен курс за бременни "АЗ ОЧАКВАМ БЕБЕ" - Пловдив

Дата: 16 Май 2018

Скъпи бъдещи родители,

Каним Ви да научите повече за бременността, раждането и майчинството в нашите, интересни лекции, провеждащи се като част от лекционен курс за бременни "Аз очаквам бебе" всяка сряда. Лекционен курс "Аз очаквам бебе" се организира с любезното съдействие на Cryo-Save BulgariaМечтая Бебе и нас - магазини Касида. А неговата цел е да предостави на бъдещите родители изчерпателна информация по интересуващи ги теми, като се даваме възможност за дискусия и въпроси със лектори-специалисти в областта на бремеността, раждането и майчинството. В част може да се възползвате и от презентации на различни продукти, които ще Ви бъдат много полезни по време на бременността и при отглеждане на новороденото бебче.

Прочети още →

Благовещение и първите обеци на детето.

Дата: 16 Мар 2018

Според българските традиции най-добре е ушите да бъдат пробити на Благовещение или 25 март. На тази дата според народните поверия зимата започва да си отива и се смята, че раните заздравяват по-бързо и "благо". Тогава още от най-дълбока древност са пробивали ушите на малките момиченца, за да бъдат добри и чисти, а душите им неопетнени също като на Богородица. Това поверие звучи логично и днес, когато не се замисляме толкова често върху народните вярвания, тъй като месец март не прекалено топъл и е особено благоприятен за по-бързото заздравяване на раните, а възпаленията са по-редки.

Прочети още →

Еко бебешка количка GREENTOM

Дата: 16 Фев 2018

GREENTOM е еко бебешка количка от ново поколение, която е произведена изцяло от рециклирани и естествени материали. Създадена за родители от ново поколение от родители от ново поколение, гледаща смело в бъдещето, право в очите на нашите деца!

Прочети още →

Cars 3

Дата: 21 Юни 2017

Засенчен от новото поколение безумно бързи коли, които бавно, но сигурно го избутват от първите редици на състезанията, Маккуин Светкавицата сякаш е на път да се раздели със спорта, заради който живее. В Cars 3 той ще трябва да намери начин отново да изгрее като рали супер звезда в „Колите 3“.

Прочети още →

Barbie

Дата: 21 Ное 2016

 Barbie   

Прочети още →

LEGO

Дата: 17 Ное 2016

В наши дни LEGO е най-известната марка в света на играчките. Значително по-популярна дори от куклата Барби. Но датската компания е започнала своята история като най-обикновен производител на дървени изделия. А първите играчки от естествения материал са се появили значително по-късно.

Прочети още →
«1»Страница 1 от 1