Телефони: 032622890 / 0884641904
Чадърче за бебешки колички MIMA Kobi и Xari Ruby Red

Чадърче за бебешки колички MIMA Ruby Red

Цена:128.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Чадърче за бебешки колички MIMA Ruby Red или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Чадърче за бебешки колички MIMA Ruby Red или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Mima - бъди различен, бъди иновативен, живей свободно!
 
Бебешките продукти Mima са хармонично съчетание на стилни естетически линии и иновативен дизайн. Авангардни, модерни и привличащи, продуктите с марка Mima са плод на задълбочени изследвания върху нуждите на семействата, превръщайки ги в незаменим избор за родители с модерно мислене и изтънчен стил.
Mima е марка, която води началото си от недалечната 2009 година и е създадена от Дейви и Йоланда, които желаят да улеснят живота на модерния родител като тях самите. По-късно към тях се присъединява и известният холандски дизайнер Davy Kho, който е добре известен в Париж, Амстердам и Милано със своите проекти и невероятни технически решения, които вплита и в количките с марка Mima.
 
 
 
 Чадърче за бебешки колички MIMA Kobi и Xari 
 
Уникалният дизайн на бебешките комбинирани колички Xari и Kobi на Mima е причината и за предлагането на наистина иновативни аксесоари, които да отговарят на високите изисквания на съвременните родители. Чадърчетата са подходящи за бебешка количка Mima, снабдени с универсален клипс, позволяващ стабилно закрепване върху шасито на модели Xari и Kobi. Те са с висока степен на защита от вредните UV лъчи на слънцето, предпазвайки нежната бебешка кожа.