Телефони: 032622890 / 0884641904
Електрическа помпа за кърма Medela Mini Electric

Електрическа помпа за кърма Medela Mini Electric

Цена:209.00лв.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Електрическа помпа за кърма Medela Mini Electric или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
 • Поръчай за 90.00лв. + Купете Електрическа помпа за кърма Medela Mini Electric или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Няма наличност!

Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани


Основана през 1961 г. от Оле Ларсон в Швейцария, Medela продължава да налага своите продукти в световен мащаб. Сега 50 години по-късно Medela обслужва клиенти чрез световна мрежа от дистрибутори в над 90 страни и 13 дъщерни фирми в САЩ, Швейцария, Канада, Германия, Швеция, Франция, Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), Италия, Япония, Русия, Обединеното кралство, Китай и Испания, предлагайки висококачествени продукти, достъпни както за тесни специалисти, така и за всяка майка.

КЪРМЕНЕТО ЗА Medela 

Като един от лидерите в този бранш швейцарската фирма Medela предлага иновативни продукти с изключително качество на кърмещите майки по света. Като дългогодишен производител на помпи за кърма, биберони и различни аксесоари, Medela е единствената компания, разработваща своите продукти на базата на изследвания, провеждани от водещи световни експерти, относно кърменето и здравословното състояние на бебето. В резултат на това помпите за кърма на Medela са избор номер едно на здравните специалисти и здравни заведения в цял свят, включително 80% от болниците в САЩ.
Швейцарската фирма Medela разработва широка гама от продукти, които отговарят на различните нужди на кърмещите майки. Тези продукти включват единични и двойни, ръчни и електрически помпи, широк спектър от шишета и биберони, торбички за замразяване на кърма и облекло за кърмещи майки.

Компанията Medela е създадена за децата и техните нужди, но без да са пренебрегнати майките, които са избрали да хранят децата си по най-здравословния и полезен за тях начин!


Medela  електрическа помпа за кърма Mini Electric :

Помпата за кърма MIni Electric, Medela е подходяща за домашна употреба или за навън, докато сте на разходка. Тя е малка и лесно преносима и може да бъде навсякъде с вас. Като най-малката електрическа помпа предлагана на пазара, тя е идеално решение за майки, на които се налага да пропуснат някое хранене или са с разранени от сукането зърна и искат да починат известно време от кърменето. Помпата е с възможност за регулиране силата на вакума за по - голям комфорт при употреба и е снабдена с накрайник пасващ идеално на майчините гърди. Тя предлага оптимален комфорт за изцеждане на кърмата. Помпата работи на ток, чрез адаптер или с батерии.

Характеристики на електрическа  помпа за кърма Mini Electric, Medela:
 • Помпата Medela е нежна към гърдата и лесна за употреба;
 • Компактните и размери позволяват да бъде лесно пренасяна, така че да бъде навсякъде с вас, точно когато ви е необходима;
 • Силата на изпомпване се регулира за по-голям комфорт на майката;
 • Регулируем вакуум за повече комфорт;
 • Помпа Medela се разглобява и сглобява изключително лесно и бързо, което ви позволява да я използвате практически навсякъде;
 • Почиства се изключително лесно и е изработена от висококачествени материали без съдържанието на вредни за организма вещества, включително Бисфенол А;
 • Работи на ток или батерии (включен захранващ адаптер);
 • Електрическата помпа е носител на множество награди;
 • Производител Medela, Швейцария.