Телефони: 032622890 / 0884641904
HoPPop - Комплект чаши за игра Triplo Fuchsia

HoPPop - Комплект чаши за игра Triplo Fuchsia

Цена:28.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HoPPop - Комплект чаши за игра Triplo Fuchsia или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HoPPop - Комплект чаши за игра Triplo Fuchsia или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани
.. да, в прекрасния свят на Hoppop модерният дизайн не е само за възрастните. Това е така, защото вдъхновението на дизайнерите е вашия собствен начин на живот и този на детето ви, ето защо продуктите с марка Hoppop са толкова подходящи за вашия начин на живот – привлекателни, уникални и много функционални...
Hoppop предлага на клиентите си красиви и умело разработени продукти за бебета с иновативен дизайн и функционалност. Бебепките аксесоари Hoppop са умело съчетание между атрактивни форми и цветове с най-добро качество и стриктно спазване на международните стандарти за безопасност.
От създаването си през 2007 г. До сега компанията е лидер в производството на висококачествени аксесоари с интелигентен дизайн. Екипите от инженери и дизайнери в Hoppop са вдъхновени от модата и тенденциите в интериорния дизайн при създаване на детски аксесоари и играчки, които вашите деца и вие ще обикнете от пръв поглед.
Hoppop се отличава със способността си да използват дизайна в услуга на иновациите. Освен изключителни продукти, носещи в себе си уникален стил, Hoppop създава аксесоари с интелигентни функции, които улесняват ежедневието на родителите и превръща използването на продуктите с тази марка истинско удоволствие. Продуктите с марка Hoppop са изработени от висококачествени материали и безопасно покритие, така че да отговарят и на най-високите изисквания за качество и са напълно безопасни при използванe.

Hoppop Комплект чаши за игра Triplo
  • Играчките за баня Triplo, Hoppop притежават стилен дизайн и са изключително забавни за децата;
  • Играчките са подходящи за деца на възраст над 6 месеца;
  • Комплектът включва 3 индивидуални чашки с капаци, които могат да влизат една в друга;
  • Всяка от чашките има капак с различен отвор, от който водата се излива по различен начин;
  • Чашките са така проектирани, че да бъдат максимално удобни за малките бебешки ръчички;
  • Изработени са от лек и издържлив пластмасов материал, без съдържание на вредни за здравето вещества;
  • Производител Hoppop.