Телефони: 032622890 / 0884641904
HoPPop - Козметичен комплект четка, гребен и огледало ZaZo - Lime

HoPPop - Козметичен комплект четка, гребен и огледало ZaZo - Lime

Цена:28.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HoPPop - Козметичен комплект четка, гребен и огледало ZaZo - Lime или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете HoPPop - Козметичен комплект четка, гребен и огледало ZaZo - Lime или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
.. да, в прекрасния свят на Hoppop модерният дизайн не е само за възрастните. Това е така, защото вдъхновението на дизайнерите е вашия собствен начин на живот и този на детето ви, ето защо продуктите с марка Hoppop са толкова подходящи за вашия начин на живот – привлекателни, уникални и много функционални...
Hoppop предлага на клиентите си красиви и умело разработени продукти за бебета с иновативен дизайн и функционалност. Бебепките аксесоари Hoppop са умело съчетание между атрактивни форми и цветове с най-добро качество и стриктно спазване на международните стандарти за безопасност.
От създаването си през 2007 г. До сега компанията е лидер в производството на висококачествени аксесоари с интелигентен дизайн. Екипите от инженери и дизайнери в Hoppop са вдъхновени от модата и тенденциите в интериорния дизайн при създаване на детски аксесоари и играчки, които вашите деца и вие ще обикнете от пръв поглед.
Hoppop се отличава със способността си да използват дизайна в услуга на иновациите. Освен изключителни продукти, носещи в себе си уникален стил, Hoppop създава аксесоари с интелигентни функции, които улесняват ежедневието на родителите и превръща използването на продуктите с тази марка истинско удоволствие. Продуктите с марка Hoppop са изработени от висококачествени материали и безопасно покритие, така че да отговарят и на най-високите изисквания за качество и са напълно безопасни при използванe.

Козметичен комплект четка, гребен и огледало Bano, HoPPop

Интересната форма и изключително атрактивните цветове, отличават този прекрасен козметичен комплект от всички останали предлагани на пазара. Той е прекрасно решение за подарък и се състои от детско гребенче, четка с изкуствен косъм, изработен от висококачествен материал и огледалце.
  • Комплектът Zazo на Hoppop, състоящ се от четка, огледало и гребен е перфектната идея за подарък;
  • Комплектът се предлага в красива кутия с и е идеален за ежедневна употреба;
  • Ярките цветове му придават допълнителен стил и го отличават от нормалните четки и гребени;
  • Продуктите са проектирани с по-малка дръжка в долната част, което ги прави идеални за малки ръце, за да ги хванат удобно, когато поискат да започнат да използват четка и гребен;
  • Всички части на комплекта са изработени от висококачествена пластмаса, без съдържание на вредни за здравето вещества, а четката е с изкуствен косъм;
  • Производител Hoppop.