Телефони: 032622890 / 0884641904
LICNO - Бебешка дървена люлка Cradle Baby

LICNO - Бебешка дървена люлка Cradle Baby

Цена:470.00лв.
  • Цвят:

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Гръцката фирма Licno повече от три десетилетия предлага на своите клиенти висококачествени детски мебели базирани на нуждите на децата и на индивидуалния вкус на всеки родител. Мебелите с марка licno се отличават със своя несравним комфорт и изключително висока степен на безопасност. Всички продукти на фирмата са сертифицирани от E.L.O.T и отговарят на стандартите за безопасност EN 716-1:95 и EN 716-2:95. Изработени от висококачествени естествени материали в комбинация с MDF профили и декорирани с нетоксични оцветители, те са предпочитан избор за много родители. Мебелите Licno са преминали тестове и са сертифицирани също така от лабораториите на TUV HELLAS съгласно стандартите за качество ISO 9001:2008.
Мебелите с марка Licno успешно съчетават в себе си класическия дизайн, усъвършенстван на базата на богатия производствен опит на фирмата и иновативните декорации, които са отпечатани на дигитален принцип директно върху дървените плоскости.

Бебешката люлка Crable Baby, Licno съчетава в себе си прекрасно класическия дизайн на старовремските бебешки люлки и компактни размери, подходящи и за най-малките модерни жилища. Люлката е изработена от висококачествен буков материал и е подходяща за използване за деца от раждането до около 4-6 месечна възраст или докато детето започне да се изправя само. Тя е с механизъм за люлеене, който може да се застопорява.
  • Cradle baby, Licno е подходяща за използване от раждането до около 4-6 месечна възраст на детето;
  • В комплекта са включени стойка за балдахин и матраче (препоръчва се неговото използване, тъй като дебелината му е съобразена с височината на страниците, така че да е максимално безопасно за детето);
  • Cradle baby, Licno е снабдена с механизъм за люлеене, който може да се застопорява, чрез поставени от двете страни стопери;
  • Детската люлка Cradle Baby, Licno е изработена от висококачествен буков материал;
  • Всички бои използвани при декорирането са напълно безвредни и не съдържат опасни за здравето вещества;
  • Леглото се предлага в следните цветове: бял, бял анилин, натурален, череша и тъмен орех;
  • Размери на люлката: външни: 94 х 62 х 80 см, вътрешни: 89 х 43 см;
  • Производител LICNO, Гърция.


Цената на доставката се определя според килограмите на леглото!