Телефони: 032622890 / 0884641904
Medela - Оформители за зърна Nipple Formers 2 бр.

Medela - Оформители за зърна Nipple Formers 2 бр.

Цена:30.00лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela - Оформители за зърна Nipple Formers 2 бр. или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Medela - Оформители за зърна Nipple Formers 2 бр. или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани
Основана през 1961 г. от Оле Ларсон в Швейцария, Medela продължава да налага своите продукти в световен мащаб. Сега 50 години по-късно Medela обслужва клиенти чрез световна мрежа от дистрибутори в над 90 страни и 13 дъщерни фирми в САЩ, Швейцария, Канада, Германия, Швеция, Франция, Бенелюкс (Белгия, Холандия и Люксембург), Италия, Япония, Русия, Обединеното кралство, Китай и Испания, предлагайки висококачествени продукти, достъпни както за тесни специалисти, така и за всяка майка.

КЪРМЕНЕТО ЗА Medela 

Като един от лидерите в този бранш швейцарската фирма Medela предлага иновативни продукти с изключително качество на кърмещите майки по света. Като дългогодишен производител на помпи за кърма, биберони и различни аксесоари, Medela е единствената компания, разработваща своите продукти на базата на изследвания, провеждани от водещи световни експерти, относно кърменето и здравословното състояние на бебето. В резултат на това помпите за кърма на Medela са избор номер едно на здравните специалисти и здравни заведения в цял свят, включително 80% от болниците в САЩ.
Швейцарската фирма Medela разработва широка гама от продукти, които отговарят на различните нужди на кърмещите майки. Тези продукти включват единични и двойни, ръчни и електрически помпи, широк спектър от шишета и биберони, торбички за замразяване на кърма и облекло за кърмещи майки.

Компанията Medela е създадена за децата и техните нужди, но без да са пренебрегнати майките, които са избрали да хранят децата си по най-здравословния и полезен за тях начин!


Колекторите за зърна подготвят майчините гърди за периода на кърмене и помагат при проблеми, призтичащи от самото кърмене. Те са специално предназначени за плоски и вдлъбнати зърна, които биха могли да затруднят храненето. Колекторите помагат създавайки вакум и избутвайки зърното навън. Също така те предпазват разранените при кърмене зърна и събират в специалните си отвори изтеклата кърма. Дупките в горната им част спомагат циркулацията на въздух и предотвратяват овлажняването на зърната. Използването им може да започне и преди появата на бебето, за да бъде подготвена майката, препоръчва се това да стане между 4 и 7 месец от бременността. 
  • Колекторите са предназначени за бъдещи майки, които са с плоски или вдлъбнати зърна, които биха затруднили кърменето;
  • Препоръчителната подготовка майчините зърна за периода на кърмене е добре да започне между 4 и 7 месец от бременността;
  • Комплектът включва 2 бр. колектори за зърна. Производител Medela, Швейцария.