Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Далматин - кутре* - 16348

Schleich - Фигурка *Далматин - кутре* - 16348

Цена:9.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Далматин - кутре* - 16348 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Далматин - кутре* - 16348 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Далматин
Името на породата е свързано с региона, където тя се е появила за първи път - Далмация, област в Хърватска. Интересно при тази порода е, че при раждането си кученцата са напълно бели, а петната им се появяват няколко седмици след това. Всеки далматин има различни на брой и разположение петна в черен или кафяв цвят, а цвета на очите им може да бъде кафяв, син, или комбинация от тях. Десет процента от всички далматинци се раждат глухи, но това не им пречи да си вършат чудесно работата си и да бъдат прекрасна компания на хората. Тези кучета са се използвали в продължение на хиляди години, те вървели до конските впрягове и насочвали движението на конете и ги карали да бягат по-бързо. Особено силно било наложено използването им при пожарникарите, които преди са използвали конски впрягове за гасене на пожарите. В днешно време далматинците са предимно компаньони или талисмани на пожарникарските отделения. 

Забавни факти: Козината на далматина е къса и много бодлива, а петната му са различни за всеки индивид.
Латинско наименование:  Canis familiaris
Размери на играчката: 10.3 х 7.0 х 3.3 см.

Възраст: 3+ години