Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Къщичка на Смърф - синя* 49013

Schleich - Фигурка *Къщичка на Смърф - синя* 49013

Цена:37.69лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Къщичка на Смърф - синя* 49013 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Къщичка на Смърф - синя* 49013 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни
Добре дошли в чудния град Хармония, където смърфовете живеят  миролюбиво в разбирателство. Смърфовете са дружелюбно настроени сини същества, високи точно три ябълки, носещи бели шапки и своите принадлежности, определящи характера им.  Прекрасният град Хармония се намира в близост до Злокобната гора, където злият магьосник Гаргамел и неговият помощник лукавата котка Азраел се опитват чрез всякакви методи да заловят всички смърфове. Гаргамел  иска да сътвори вълшебна отвара, която да може да превръща всичко в злато, а за целта са му необходими невероятните сили на Смърфовете. Участвайте в това невероятно Смърф-приключение заедно със своите любими Смърфове!

Историята за Смърфовете се заражда още през далечната 1958г., когато белгийския художник-аниматор Пейо ( съкратено от Пиер Кюфорд) имал идеята да пресътвори общество от малки сини същества, които говорят странно, замествайки глаголи или съществителни с думата Смърф. Идеята на Пейо се разпространила невероятно бързо, а той от своя страна я обогатил  - всеки Смърф да е добър в своето занимание, а това да е полезно за цялото общество. В днешно време  историята на Смърфовете продължава да развихря въображението на най-малките и да вълнува вече порасналите деца.


Къщичка на Смърф

Всеки Смърф има къщичка, която сам е направил от голяма чудновата гъба. Като всеки необходим аксесоар, тази къщичка ще приюти и защити малките Смърфове от промените на времето. Къщичката е снабдена с врата и прозорци.

Размери на къщичката:
  • Височина - 11,5 см;
  • Дължина - 9,2 см;
  • Ширина - 9,9 см.