Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Легнало агънце*- 13284

Schleich - Фигурка *Легнало агънце*- 13284

Цена:7.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Легнало агънце*- 13284 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Легнало агънце*- 13284 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Агънце 
Хората в продължение на векове отглеждат овцете, които са опитомили заради месото, кожите и млякото им. Сега овцете се използват и в генетиката, за провеждане на различни по вид опити. Като повечето тревопасни животни и овцете също се хранят с растения, които преживят. Видовете овце по света са изключително много и се различават освен по козината си и по своите размери. Теглото им може да варира между 100-400 паунда. Продължителността на живота им е между 10 и 20 години. Техните слух и обоняние са отлично развити, за да се компенсира това, че зрението им не е особено силно. Овцете живеят в стадо и там трябва да спазват строга йерархия помежду си. 

Забавни факти: овцете са в състояние да видят какво стои зад тях, без да движат главата си.
Латинско наименованиеOvis aries
Размери на играчката : 4.6 х 3 х 2.9 см.

Възраст: 3+ години