Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Лисица* - 14648

Schleich - Фигурка *Лисица* - 14648

Цена:9.99лв.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Лисица
Описвана като котка с кучешки зъби, лисицата има добре развито котешко зрение и обича да се нахвърля върху плячката си. Благодарение на обострения си слух, лисицата може да нападне неочаквано с точност, знаейки точно къде е нейната плячка. Въпреки че лисиците ловуват обикновено през нощта, те могат да променят навиците си, според местата обитавани от хората. Мъжките и женски лисици живеят в бърлоги, като и двамата учатват еднакво в отглеждането и възпитанието на малките. С вродено умение за оцеляване, лисиците заравят неизядената храна, да я запазят за по-късно. Лисиците обикновено са дълги около деветдесет сантиметра, с тегло около петнадесет килограма.


Забавни факти: Лисицата може да скочи настрани приблизително един метър.
Консервационен статус: Слаба загриженост
Разпространение и местообитание: горски местности в цяла Европа

Размери на играчката: 7,5 x 3,8 x 2,4 см 
Възраст: 3+ години