Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Лос* - 14619

Schleich - Фигурка *Лос* - 14619

Цена:13.99лв.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.

Лос
Разпространени в Европа и в Северна Америка, лосовете са най-едрите представители от семейството на елените. Тези огромни животни имат сложно разклоняващи се рога и дълга тъмнокафява козина. Те живеят в северните гори, където изобилстват елхите, трепетликите и върбите. Лосовете са особено добре приспособени към студено време и предпочитат да живеят там, където летните температури не са повече от двадесет градуса. Те се хранят с нови листа, клонки, филизи.  Лосовете имат добре развити силни зъби, които им помагат да сдъвкват по-твърда храна. Всяка година по време на размножителния сезон, те губят рогата си, след което израства друг комплект рога през следващата зимата. През по-голямата част от годината, лосовете стоят настрана от хората, но по време на размножителния сезон те са известни с това че могат да нападнат хора, автомобили и дори къщи!

Забавни факти: Рогата на лоса израстват напълно за три до пет месеца, правейки от тях най-бързорастящите органи при животните
Консервационнен статус: Незастрашен вид
Местонахождение и местообитание: В горските райони на Северна Америка, в северните области на Европа
Размери на играчката: д/в/ш-12,0 x 9,2 х 8,7 см