Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Немска овчарка - кутре* - 16343

Schleich - Фигурка *Немска овчарка - кутре* - 16343

Цена:7.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Немска овчарка - кутре* - 16343 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Немска овчарка - кутре* - 16343 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни от фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Немска овчарка
Немските овчарки са красиви, много интелигнетни и добре работещи кучета. Това е една от най-разпространените породи кучета, които са създадени със специална селекция. Високите стандарти на селектирането и постоянния стремеж за усъвършенстване са причината да съществува днес тази интересна и полезна порода. Немските овчарки са изключително интелигентни, обучават се бързо и могат да се използват при работата на полицията, на военните, като кучета водачи, овчари и за много други различни дейности. Що се отнася до работата, немските овчарки са ненадминати в старанието си да служат точно и вярно. Те са много лоялни и верни към стопаните си и отлично защитават дома им, освен това се разбират много добре с други домашни животни и с децата и могат да живеят, както навън, така и вкъщи.

Забавни факти: немските овчарки са сред най-умните породи кучета.
Латинско наименование:  Canis familiaris
Размери на играчката: 6.9 х 4.0 х 7.4 см.

Възраст: 3+ години