Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Немски дог -женски* - 16384

Schleich - Фигурка *Немски дог -женски* - 16384

Цена:9.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Немски дог -женски* - 16384 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Немски дог -женски* - 16384 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни от фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Немски дог
Не се плашете от огромния размер на Немския дог, тези кучета са известни като нежни гиганти. Като цяло и двата пола трябва да имат стройна фигура, а окраската им може да бъде в различни цветове - арлекин, сиво, черно, с мантия и други. Много често се срещат и догове на петна или с тигрова окраска. Въпреки че изглеждат смущаващо със своя огромен ръст, те са приятелски настроени към хората и другите животни. Те се нуждаят от ежедневни упражнения и специално внимание при отглеждането им. В миналото са били използвани за лов на глигани, но сега са предимно компаньони на хората.

Забавни факти: Най-високото куче, което е записано и в книгата за рекорди на Гинес е именно от тази порода - това е немският дог Гордън
Латинско наименование:  Canis familiaris


Възраст: 3+ години
Върни До Горе