Телефони: 032622890 / 0884641904
Schleich - Фигурка *Паразауролофус* - 16455

Schleich - Фигурка *Паразауролофус* - 16455

Цена:27.99лв.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Паразауролофус* - 16455 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.
  • Поръчай за 90.00лв. + Купете Schleich - Фигурка *Паразауролофус* - 16455 или друг продукт от нашата промоционална секция за да получите безплатна доставка.

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в Любими Сравни

ОТКРИЙ СВЕТА С ФАНТАЗИЯ !
Фирма Schleich - S те взима със себе си на пътешествие в светове изпълнени с фантазия и приключения.
Независимо дали изучаваш животните на нашата планета Земя, пътуваш с нас в миналото или се оставяш да те отвлекат в царството на Байала - всички наши фигурки за игра са съвършено оформени и до най-малката подробност и са изрисувани ръчно с много обич. С твоята фантазия ти ще ги събудиш за живот и ще създадеш свой собствен, интересeн свят.

Като производител на детски играчки, носим голяма отговорност 
към родителите и децата. Нашата цел още от далечната 1980 година е да създаваме качествени продукти, които да имат и образователен характер за малките деца. Затова нашите продукти са разработени с помощта на родители, учители и деца и следователно са специално проектирани за ръцете на децата, така че да им е удобно да ги разглеждат и да си играят с тях. Дизайнът на нашите продукти е максимално реалистичен. Това дава възможност на децата да разберат колко голямо е разнообразието на животинските и растителни видове в природата - от домашни животни във фермата до диви животни в джунглата и да разберат нуждата от това, да се живее екологично, за да може да се запази това разнообразие за по-дълго време.


Паразауролофус
От появата си досега хората винаги са търсели отговор на въпросите "Какви създания са бродели по Земята преди нас? Какво е станало с тях? Има ли оцелели видове праисторически животни?", но той не винаги е еднозначен. Думата динозавър произлиза от гръцкото понятие за "страшен, могъщ гущер" и е приета като общо наименование за огромните по размери същества, населявали Земята за период от около 160 милиона години. Преди около 65 милиона години, след поредица от катастрофални климатични промени, усилено падане на астероиди и засилена вулканична дейност, огромна част от динозаврите изчезва. Оцелелите видове, които са останали непроменени, и днес могат да бъдат наблюдавани са крокодилите, костенурките, гущеро и змиеподобни, двуутробни бозайници, както и представители на костни и хрущялни риби. Макар и изчезнал вид, динозаврите не спират да удивляват със своите грандиозни размери, хранителни навици и начин на живот.

Забавни факти: Този динозавър е тежал почти два тона.
Консервационен статус: Изчезнал вид
Местообитание: Горски местности, Северна Америка
Хранителни навици: Хранел се е с растения и храстовидни дървета

Размери на играчката:  25,0 x  9,4 х 7,0 см