Телефони: 032622890 / 0884641904
Sevi - Двулицев пъзел АКРОБАТИКА

Sevi - Двулицев пъзел АКРОБАТИКА

Цена:36.99лв.
Възраст: 3+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни

Историята на италианската компания Sevi датира от далечната 1831 година. Това превръща Sevi в най-старата европейска компания за производство на дървени играчки. Специалното послание, което носи всяка играчка и стремежът на компанията да се развива, запазвайки традициите си и пренасяйки ги в модерното време в своите продукти, са ключът към успеха на бранда. 
Продуктите на Sevi са изпълнени с  топлина и носят духа на миналото, но върнати към живот с модерен дизайн, форми и стил. Компанията обединява вековна традиция и авангардни научни изследвания, спомени и фантазии на различни поколения! 
За да отговори на изискванията на все по-взискателния пазар, Sevi работи с дървен материал, защото е жив, естествен и близък до същността на хората, всички използвани бои са нетоксични, безопасни за децата и устойчиви на интензивна употреба. Това означава, че продуктите са подходящи дори за много малки деца. Продуктите се подлагат на специални тестове, за да се гарантира спазването на цялото приложимо законодателство. 
Всички Sevi играчки са не само изключително забавни, но те са предназначени да стимулират и развиват двигателни, говорни, практически умения при деца от всички възрасти. Продуктите са ръчно изработени и ръчно рисувани и всички малки разлики са характерни особености, които превръщат всяка играчка в неповторим шедьовър.


Пъзелите помагат на децата да развиват своята съобразителност и логическо мислене. Затова SEVI предлага и на нашия пазар тези ръчно рисувани детски пъзели. Те са изработени от висококачествена дървесина, а боите използвани за декорирането им са нетоксични и съобразени с всички изисквания и стандарти за производството на детски играчки. Пъзелът е двулицев и предлага възможността да се сглобят две различни картинки, за да не омръзва никога на вашето дете. Частите са големи и заоблени, така че да са безопасни за игра, а отдолу на самия пъзел има удобна дървена поставка, където детето може да нарежда различните картинки. 
  • Пъзелът е изработен от висококачествена дървесина и декориран с безвредни за здравето бои.
  • Съдържа 24 елемента.
  • Подходящ за деца над 3 годишна възраст.
  • Размери на пъзела: 37 х 26 см.
  • Производител Sevi, Италия. 
Възраст: 3+ години
Върни До Горе