Телефони: 032622890 / 0884641904
Sevi - Дървена игра CHECKERS Дама

Sevi - Дървена игра CHECKERS Дама

Цена:24.99лв.
Възраст: 6+ години

Поръчки над 90 лв. безплатна доставка

Поръчки под 90лв.  - доставка 5лв.

Брой:
Изпрати на приятелОцени продукта
Добави в желани Сравни


Историята на италианската компания Sevi датира от далечната 1831 година. Това превръща Sevi в най-старата европейска компания за производство на дървени играчки. Специалното послание, което носи всяка играчка и стремежът на компанията да се развива, запазвайки традициите си и пренасяйки ги в модерното време в своите продукти, са ключът към успеха на бранда. 
Продуктите на Sevi са изпълнени с  топлина и носят духа на миналото, но върнати към живот с модерен дизайн, форми и стил. Компанията обединява вековна традиция и авангардни научни изследвания, спомени и фантазии на различни поколения! 
За да отговори на изискванията на все по-взискателния пазар, Sevi работи с дървен материал, защото е жив, естествен и близък до същността на хората, всички използвани бои са нетоксични, безопасни за децата и устойчиви на интензивна употреба. Това означава, че продуктите са подходящи дори за много малки деца. Продуктите се подлагат на специални тестове, за да се гарантира спазването на цялото приложимо законодателство. 
Всички Sevi играчки са не само изключително забавни, но те са предназначени да стимулират и развиват двигателни, говорни, практически умения при деца от всички възрасти. Продуктите са ръчно изработени и ръчно рисувани и всички малки разлики са характерни особености, които превръщат всяка играчка в неповторим шедьовър.


Дори и класическа игра като дамата може да изглежда невероятно забавно в нов и цветен вариант, създаден специално за най-малките. Играта е изключително компактна и в комплекта и е включена метална кутия, където може да я съхранявате. Правилата са лесни и добре познати, за да спечелиш трябва да надхитриш своя съперник и да подредиш последователно 3 еднакви фигурки. Играта е изработена от висококачествена дървесина и богато оцветена в ярки и весели цветове, със специални нетоксични и напълно безвредни бои. 
  • Комплектът включва кутия за съхранение и пулчета за игра.
  • Всички части са изработени от висококачествена дървесина, декорирани с напълно безвредни за здравето бои, съобразени с всички изисквания прилагащи се при производството на детски играчки.
  • Размери на комплекта: 14 х 10 х 3.5 см.
  • Играчката е подходяща за деца над 6 годишна възраст.
  • Производител SEVI, Италия.
Възраст: 6+ години
Върни До Горе